AmericaEuropa

Toate drumurile duc la Roma: rolul central al Italiei în fraudarea alegerilor din SUA

O avalanșă de informații apărute în ultimele zile conduc la concluzia că un element esențial, care lipsea până acum dintre dovezile care evidențiază frauda de la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie 2020 din Statele Unite, este implicarea guvernului Italiei. Vă prezentăm în continuare rezultatele unor anchete înfăptuite de organizația „Nations in Action”, Institutul „Bunei Guvernanțe” și de fostul agent CIA Bradley Johnson.

Dezvăluirile făcute de Maria Strollo Zack par să fie unele dintre cele mai bulversante privind scena politică internațională din ultimii ani. Zack este președinta asociației Nations in Action și membră în Institutul Bunei Guvernanțe din Statele Unite. Ea a oferit o serie de interviuri săptămâna aceasta, în care a expus detalii uimitoare despre modul în care în data de 3 noiembrie 2020 a avut loc o multiplă interferență străină în alegerile prezidențiale din SUA.

Având în vedere relevanța informațiilor, ea a prezentat în data de 6 ianuarie un raport detaliat către unii membri ai Congresului american, reunit la Capitoliu pentru ședința înregistrării oficiale a voturilor electorilor. Raportul are semnăturile unor experți judiciari din Italia și depoziții din cadrul unui proces. Institutul pentru Bună Guvernanță a emis în data de 6 ianuarie și un Comunicat de Presă în care a făcut publice date esențiale consemnate de o Curte de Justiție din Italia. Importanța acestor investigații a fost subliniată și de generalul Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate națională, care în data de 5 ianuarie a postat un tweet în care referindu-se la interviul oferit de Maria Zack a menționat că acesta indică:

Citește și:  Trump: Alegerile din 2024 sunt ‘singura şansă de a salva’ America

O altă piesă a puzzle-ului interferenței străine. Viabilitatea constituției noastre și a țării noastre sunt în pericol. Italia a făcut-o: Arturo D’Elia admite că au fost furate alegerile.

Vezi articolul complet pe: https://geopolitika.ro/toate-drumurile-duc-la-roma-rolul-central-al-italiei-in-fraudarea-alegerilor-din-sua/amp/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close