Sanatate

Vaccinații sunt mai PERICULOȘI decât Nevaccinații. Ei ar trebui IZOLAȚI. Iată dovada!

Un studiu realizat de cercetătorii din California demonstrează că vaccinarea anti-COVID provoacă mutații și apariția de noi tulpini mai periculoase. Vaccinarea va duce la prelungirea fără sfârșit a pandemiei.

Încă de la începutul lunii martie a acestui an, Geert Vanden Bossche, o somitate în domeniul virusologiei și vaccinologiei, avertiza că anticorpii produși de vaccinurile anti-COVID vor anihila reacția naturală a sistemului imunitar, fapt care va duce la apariția de noi tulpine virale.
„Vaccinarea poate transforma COVID-19 într-o armă biologică de distrugere în masă”, afirma Vanden Bossche.
Avertismentul lui Bossche a fost reluat și de alte somități medicale, cum ar fi Luc Montagnier, Robert Malone, Peter McCullough, însă apelurile lor au fost ignorate de autorități, care au mers orbește înainte cu vaccinarea în masă.

Iată însă că, acum, un grup de cercetători din California confirmă că tot ceea ce au spus somitățile medicale de mai sus este perfect real.
Oamenii de știință californieni au descoperit predominanța tulpinilor virusului SARS-CoV-2 la persoanele vaccinate și infectate, după ce au studiat evoluția virusului în zona golfului San Francisco.
Studiul demonstrează astfel că persoanele vaccinate sunt mult mai susceptibile să se infecteze cu tulpinile SARS-CoV-2 decât cele nevaccinate.
Este mecanismul pe care Vanden Bossche îl descria astfel: anticorpii produși de vaccinuri preiau controlul asupra sistemului imunitar și apără organismul doar de o anumită formă a virusului.
La persoanele vaccinate, o tulpină nouă a SARS-CoV-2 nu este recunoscută de anticorpii specializați, produși de vaccin, iar anticorpii naturali au fost programați să nu intervină.
„Persoanele complet vaccinate sunt mult mai susceptibile decât persoanele nevaccinate să se infecteze cu tulpinile purtătoare de mutații asociate cu scăderea reacției de neutralizare a anticorpilor”, arată studiul.
Cercetătorii conchid:

Citește și:  COVID-19 : Israelul se pregăteşte de un nou focar de CORONAVIRUS

„Aceste descoperiri sugerează că cazurile de infectare a vaccinaților sunt provocate preponderent de circulația tulpinilor SARS-CoV-2 rezistente la anticorpi, iar infecțiile simptomatice ale vaccinaților pot  transmite COVID-19 la fel de eficient ca infecțiile nevaccinaților.”

Concluzia este că, în ciuda mesajului promovat cu agresivitate de autorități, persoanele vaccinate sunt mai periculoase decât cele nevaccinate, deoarece transmit tulpini mai rezistente și mai agresive ale virusului.
Vaccinații sunt cei care ar trebui să fie izolați.
Mai mult, anticorpii ultra-specializați produși de vaccinuri creează necesitatea câte unui nou rapel pentru fiecare tulpină care apare. 
Așa se explică de ce Israelul, de pildă, a ajuns la a patra doză și numărul infectărilor nu scade.
De altfel, Vanden Bossche a folosit chiar date din sistemul de sănătate israelian, care demonstrează cum ratele mari de vaccinare produc presiune asupra virusului de a se transforma în tulpini cu niveluri mai mari de contagiozitate.

Grupul persoanelor nevaccinate a menținut la nivelul de jos această presiune, învingând virusul și dobândind imunitate naturală.
Cu toate acestea, pe măsură ce populația nevaccinată devine tot mai mică, ca urmare a vaccinării în masă, presiunea asupra virusului de a produce mutanți crește.
Efectul pe termen lung al depedenței de anticorpi este necunoscut. Unii medici și cercetători sunt îngrijorați de faptul că anticorpii normali, care luptă împotriva cancerului, vor „intra în adormire”.
Acest lucru ar putea determina o explozie a cazurilor de cancer din cauza suprimării anticorpilor, provocată de vaccinurile anti-COVID.

SURSA

Tags

Articole similare

un comentariu

Leave a Reply

Close