EuropaSanatate

VIDEO: Analiza scurta a mortii Presedintelui Parlamentului European, David Sassoli

Președintele Parlamentului UE, David Sassoli, a murit marți dimineață după ce a fost spitalizat pentru a doua oară în ultimele 3 luni.

Sassoli avea planuri mari cu vaccinarea întregii Europe

Potrivit unui discurs al fostului președinte al PE din 25 februarie anul trecut, Sassoli ar fi vrut să vaccineze 70% din populația UE până la mijlocul verii trecute, conform „obiectivului” asumat și enunțat în acest discurs.
„UE a arvunit 2.6 miliarde de doze de vaccin – spunea acesta -, mai mult decât suficient pentru a vaccina întreaga populației a Uniunii Europene!”

În luna septembrie, Sassoli (65 de ani) a fost spitalizat „cu pneumonie” și, din această cauză, nu a putut prezida sesiunea P.E. în care șefa C.E., Ursula von der Leyen, a rostit discursul anual privind Starea Uniunii.
Ulterior, el s-a deplasat în Italia după ce medicii au fost de acord ca politicianul să se recupereze după boală în țara natală.

Este important de menționat în context faptul că Sassoli este originar din Italia, țară care a impus pașaportul de vaccinare la locul de muncă și a trecut recent la „super green pass”, pașaportul rezervat vaccinaților cu rapel sau vindecaților. Mai mult, însăși instituția Parlamentului U.E. a cerut membrilor săi să prezinte un certificat Covid înainte de a intra în clădire. Unii eurodeputați s-au revoltat și, continuând să vină la serviciu fără pașaport de vaccinare, au fost sancționați.

Citește și:  Amplasarea unui bordel aproape de sediul Agenţiei Europene pentru Medicamente nemulţumeşte Comisia Europeană
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close