Europa

VIDEO: Javier Milei a criticat neomarxismul și tentația de control al societății chiar în fața Forumului Economic de la Davos: Neomarxiștii au pus stăpânire pe bunul simț al lumii occidentale

Președintele Argentinei, Javier Milei, a livrat un discurs incendiar în fața celor prezenți la Forumul Economic de la Davos (WEF),  în care a criticat toate temele favorite ale întrunirii fondate de Klaus Schwab.

Milei a criticat acapararea statelor și instituțiilor internaționale de către neomarxiști, uitându-se, parcă, spre fondatorii WEF.

„Neomarxiștii au pus stăpânire pe bunul simț al lumii occidentale. Și au obținut asta preluând controlul presei, culturii, a universităților și da, al organizațiilor internaționale.

Cel din urmă caz este, probabil, cel mai grav. Pentru că aceste instituții au o influență enormă asupra deciziilor politice și economice ale țărilor membre”, a declarat Milei.

Acesta a criticat o altă temă tabu a WEF, anume controlul populației prin susținerea avortului.

Liderul argentinian a spus că acest fenomen este cauzat de „conflictul inventat” dintre oameni și natură, conform căreia mediul trebuie protejat de ființele umane.

„Potrivit lor, noi, oamenii, stricăm planeta. Iar planeta ar trebui protejată cu orice preț, inclusiv prin mecanism de control al populației, precum sângeroasele politic pro-avort”, a continuat noul președinte al Argentinei.

Milei a declarat că tot ce li se propune oamenilor dinspre Occident este o formă sau alta de socialism.

„Indiferent că-și spun pe față comuniști, fasciști, naziști sau social-democrați, național-socialiști, creștin-democrați, neo-keynesianiști, progresiști, populiști, naționaliști sau globaliști, la final, nu sunt diferențe majore între ei. Toți propun ca statul să direcționeze toate aspectele vieții indivizilor.

Am venit aici să invităm celelalte țări occidentale să revină pe calea prosperității, libertății economice, guvern limitat și respect nelimitat pentru proprietatea privată.

Citește și:  Marea Resetare si crearea unui GUVERN SATANIC

Sărăcia și sărăcirea adusă de colectivism nu sunt o fantezie și nu sunt nici vreo soartă imposibil de evitat”, a explicat Milei.

Tags

Articole similare

Close