Europa

Cum se va face educația sexuală în școli. Lecții de MASTURBARE pentru copiii de 0-6 ani!

Documentul care prevede predarea noțiunii de masturbare la copiii între 0 și 6 ani este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății, în colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate, BzgA.

Așa cum am informat deja, președintele Klaus Iohannis a promulgat săptămâna trecută legea privind introducerea educației sexuale în școli. Cum toată lumea este ocupată cu coronavirusul, știrea a trecut neobservată, dar nu-i nimic o să aveți ocazia să vă gândiți la acest lucru atunci când cel mic va veni de la grădiniță să vă povestească cum e cu masturbarea! Acesta este unul dintre subiectele care ar trebui predate la grupa de vârstă 0-6 ani! Poate că pe dumneavoastră vă preocupă să meargă singur la baie și să scape de pamperși, dar pentru organizațiile internaționale prioritatea este ca toți copiii să învețe de mici să-și procure singuri plăcere!

Documentul care prevede predarea noțiunii de masturbare la copiii între 0 și 6 ani este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății (direcția pentru Europa), în colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate, BzgA.

Lectii de masturbare la gradinita

Acest document se adresează factorilor de decizie politică, specialiştilor și autorităţilor din domeniul educaţiei și sănătăţii. Oare acest document a ajuns și pe masa președintelui înainte să promulge această lege criminală?

După cum scrie negru pe alb în acest document halucinant, educatorii trebuie să ofere informații celor de la grupa mică despre „Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie”. Efectiv îți stă mintea-n loc atunci când ajungi la capitolul care prezintă detaliat ce lecții de educație sexuală trebuie să primească un copil în viziunea acestor demenți. Stați liniștiți, nu e doar masturbarea pe listă, mai apare și „identitatea de gen”, aia la care îi învață că pot să-și schimbe sexul de la o zi la alta, după cum bate vântul. După cum mai sunt și explicații despre cum apare un copil într-o familie, în afară de naștere – adică prin adopție, capitol la care li se vâră pe gât copiilor și noțiuni despre familia homosexuală, pentru că n-aveți grijă suntem foarte aproape de a se adopta asta și în România.

Citește și:  80% din lucrătorii în domeniul sănătății din UE sunt femei

O bună educație sexuală este considerată esențială ca pregătire pentru mersul la școală, astfel că la grupa de vârstă de 4-6 ani se consolidează cunoștințele despre organele sexuale și masturbare și se trece direct la prietenie și dragoste față de persoanele de același sex. Dacă asta nu e îndoctrinare pe față, sincer nu știu ce altceva ar putea să fie!

În clasa întâi deja, copiii sunt considerați suficient de maturi să li se explice actual sexual, ejacularea, contracepția, planificarea familială, probabil că în ideea că dacă ți-a dat Ionel o bomboană în recreație înseamnă că trebuie să vă dați chiloțeii jos și să treceți la treabă!

Înfricoșător este faptul că acest document nu provine de la vreun ONG de duzină, ci de la un organism internațional, care face astfel dovada că se află în slujba progresiștilor care sunt hotărâți să distrugă familia cu orice preț. Apropo, și noi ca stat plătim cotizații la alde OMS ca ei să facă programe de pervertire a copiilor noștri, că cu coronavirusul oricum nu s-au descurcat. Oricum și Organizația Națiunilor Unite a elaborat un ghid similar pentru educația sexuală a copiilor!

Vă recomandăm să parcurgeți cu mare atenție documentul de mai sus, pentru că nu e de glumit. Acesta e un document serios, este un document oficial și cu această materie vor să ne otrăvească copiii, încă de la creșă! Cu asta vă veți confrunta la școală!

Tot ce vedeți în documentele oficiale, toată vorbăria cu bolile cu transmitere sexuală, sarcinile nedorite etc, aia e doar vrăjeală. Scopul adevărat este pervertirea copiilor și îndoctrinarea lor cu nobilele idealuri ale homosexualității. Altfel, ce sens ar avea să învețe copilul de trei ani să se masturbeze!?

Citește și:  ’România aparţine spaţiului Schengen!’- Manfred Weber

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close