Romania

În Joia Mare, Andreea Esca și Loredana Groza s-au dus să asculte un „guru” indian la Arenele Romane, nu la Denii. Sadhguru susține tranziția către o „economie globală, nepoluantă” alături de Klaus Schwab dar și LGBT

Andreea Esca și Loredana Groza s-au numărat printre vedetele care s-au dus, în Joia Mare, să-l vadă pe Jagadish “Jaggi” Vasudev sau Sadhguru.

Sadhguru este o personalitate pe internet, având 3,8 milioane de urmăritori pe Twitter. Pro TV i-a oferit un spațiu generos și l-a numit „celebru filosof indian”.

Despre evenimentul de la Arenele Romane, Pro TV a scris că guru „a fost întâmpinat de peste 7000 de persoane, pregătite să învețe cât mai mult din înțelepciunea maestrului yoghin”.

Apariția lui „guru” a fost precedată de un spectacol, prezentat de Mihai Morar.

Mai mult decât atât, indianul s-a întâlnit și cu Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cu care a discutat despre proiectul său „Salvează solul”.

„Discuțiile au vizat inițiativa Indiei și a Franței de a lansa un acord de cooperare privind „Alianța solară internațională”, proiect ce încurajează utilizarea energiei solare pe scară largă, în contextul tranziției eficiente către o economie globală, ecologică și nepoluantă”, a scris Ministerul Agriculturii pe pagina sa de facebook.

Proiectul „Salvează solul” al lui Sadhguru este susținut de o serie de personalități cunoscute la nivel mondial, precum șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab.

Filosoful pe motocicletă, care a venit la București să împartă bucureștenilor din „înțelepciunea sa” nu susține doar temele mainstream-ului pe teme ecologice, dar susține și relațiile sexuale între persoane de același sex.

În ceea ce privește vaccinurile, Sadhguru a avut o poziție interesantă. Dacă în 2019, înainte de începutul pandemiei spunea că este important „să nu exagerăm, fără să luăm în considerare multele efecte secundare și impactul negativ al vaccinărilor”.

Citește și:  Marile magazine RESPING legislaţia care restricţionează accesul clienţilor

Ulterior, articolul respectiv a fost șters de pe pagina sa oficială de internet. Detalii, aici.

Realizatorul de televiziune Dan Negru a comentat întâmplarea din Joia Mare. În Săptămâna Mare au loc slujbele numite „Denii”, care preced răstignirea și Învierea Domnului.

„Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui ca mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool.

O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să incerce și cu “Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. “alungă spiritele rele” mi-a spus. Cand i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat.

Ăștia suntem…

Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva !”, a zis Dan Negru.

SURSA: https://r3media.ro/in-joia-mare-andreea-esca-si-loredana-sadhguru-klaus-schwab-globalism-lgbt/

Articole similare

Leave a Reply

Close