Romania

George Simion, ne-am săturat de președinți care pupă în fund Evreii!

Asculta informatia

George Simion, despre Holocaust: ”Nu poate fi negat decât de nebuni. Iubesc poporul evreu, o să merg în America la Muzeul Holocaustului/ Am fost și la Auschwitz, invit românii să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj”

Cum poți să spui că oameni de calibrul lui Gheorge Buzatu, Vasile Zărnescu, George Pișcoci Dănescu, Ion Coja, Corvin Lupu sau GENERALUL RADU THEODORU, împreună cu alți profesori autentici și cercetători sinceri ai istoriei, sunt nebuni?!  Declarația în sine e nebunească, oare cerneala cu care te-au stropit a avut ceva în ea care să-ți modifice percepția?

Unii dintre acești oameni au suferit sau suferă persecuții pentru afirmarea adevărului istoric. Declarațiile tale aruncă sarea dezamăgirii peste rănile lor.

Liderul AUR George Simion a declarat luni seară, la Antena 3, că Holocaustul este ”un episod negru” care ”nu poate fi negat decât de nebuni”. Declarațiile lui Simion au venit ca urmare a cererii moderatorului Mihai Gâdea de a exprima poziția AUR față de uciderea celor 6 milioane de evrei în anii 40, la comanda dictatorului nazist Adolf Hitler. Și România a deportat și ucis evrei în timpul mareșalului fascist Ion Antonescu, fapt infirmat tot mai frecvent de negaționiștii Holocaustului.

Normal că Mihai Gâdea repetă placa holocaustului la infinit, dar puteai răspunde “Legea care interzice opinii diferite despre holocaust în spațiul public este o mizerie anticonstituțională și voi supune la vot abrogarea ei. Cred în dialog deschis, așa cum este democratic, să vină fiecare cu părerea lui într-o dezbatere liberă să și le exprime.”

Presa oricum te va ataca, indiferent dacă-ți ceri scuze sau îți asumi naționalismul fără alte dubii.

Simion a mai declarat că ”iubește poporul evreu” și a anunțat că urmează să meargă în SUA pentru a vizita Muzeul Holocaustului. Co-fondatorul AUR a spus că a mers și la fostul lagăr de la Birkenau Auschwitz și a lansat o invitație pentru români ”să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj”, unde, de asemenea, susține că a fost și el.

Cum poți iubi un popor care te urăște din toți rărunchii, vrea să te facă sclav, să te înșele, să te exploateze și în final să te ucidă?

Cum poți iubi un popor care practică mutilarea genitală la copii, barbaria tăierii împrejur de ziua a 8-a?

Cum poți iubi un popor care se chinuie să-ți rescrie istoria, să-ți interzică sfinții, să-ți închidă gura prin legi antiromânești?

Numai un nebun sau cineva care suferă de sindromul Stockholm ar putea afirma că iubește un astfel de popor.

”Holocaustul e un episod negru, care nu poate fi negat decât de nebuni. Face parte din istoria națională și trebuie studiat. Noi am zis că programa e și-așa încărcată, iar introducerea materiei obligatorii poate naște sentimente potrivnice și acțiunile domnului Muraru mai rău nasc sentimente potrivnice. Am prieteni mulți în Israel, iubesc poporul evreu, o să merg în America la Muzeul Holocaustului și invit românii să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj, eu am fost, am fost și la Birkenau Auschwitz”.

Astea sunt aceleași declarații pe care le face orice politruc, naiv sau ticălos, care crede că dacă pupă un fund de jidov, presa lor îl va păsui în vreun fel sau poate chiar îl va susține.

Mila și recunoștința nu fac parte din repertoriul acestei comunități atunci când interacționează cu cei care nu fac parte din trib.

Ar trebui să știi asta deja, George Simion, lângă tine sunt oameni care ți-au spus asta deja.

Nu e un secret faptul că domnul Călin Georgescu are portret cu Ion Antonescu în cameră, lucru pe care îl știe și persa. Simpatiile naționaliștilor de lângă tine sunt cunoscute presei, o declarație de tipul celei făcute de tine la Antena 3 nu vor determina jurnaliștii mercenari să-și schimbe abordarea, însă i-ar putea determina pe cei care te urmăresc cu interes să creadă că cei din anturajul tău sunt falși naționaliști care se dezic de principii și de adevărul istoric.

Încotro, George Simion?

Citește și:  Ludovic Orban îl apără pe Klaus Iohannis și îl acuză pe Marcel Vela în cazul tinerei decorate: 'Trebuie stabilite niște reguli clare de promovare'
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 13 =

Close