Stiri externeWorld

ETAPELE “PANDEMIEI” DE COVID-19 SI ABUZURUILE AUTORITATIOR

Cadru. La începutul lui 2020 apare în China un nou virus foarte periculos. Posturile TV din toată lumea transmit imagini cu oameni care cad seceraţi la pământ şi mor instantaneu din cauza acestui virus mortal.

Laboratoarele lumii încep cercetările şi i se dă un nume acestui flagel- Covid 19 şi bolii provocate- SARS-COV-2.
Este identificat ca făcând parte din familia de viruşi Corona-foarte bine cunoscuţi în lumea virusurilor. Apare un test de detectare a virusului, iar statele lumii încep să-şi testeze populaţiile.

Cifrele cresc alarmant, toate posturile TV difuzează cifrele morţilor şi ale infectaţilor, apar imaginile cu convoaie de tiruri cu morţi transportaţi în Italia.

Spitalele nu mai fac faţă valului de infectaţi, iar guvernele impun stare de alertă, de urgenţă, de necesitate unele după altele. Începe epoca COVID!

Primele luni.

Politicieni şi medici celebri apar la TV cu scenarii apocaliptice, se instaurează măsuri drastice încă din martie 2020 dintre care spicuim:

Interzis la ieşirea din casă fără un motiv acceptat adică cumpărături de strictă necesitate, îngrijirea unui bolnav, a unui vârstnic, a animalelor de companie, urgenţe medicale sau sport. Necesitatea utilizării declaraţiei pe propria răspundere.

Se dau amenzi de sute de milioane, jandarmii, poliţia şi armata (TAB în Podu Roş-cartier din Iasi) stau în intersecţii şi verifică pe toată lumea.

Toată noaptea, camioane uriaşe împrăştie în tot oraşul o substanţă necunoscută
Magazinele rămân deschise doar dacă vând mărfuri de strictă necesitate
Se închide tot – teatre, săli de spectacole, malluri, centre comerciale, parcuri, săli de sport, cabinete, saloane, restaurante, hoteluri, biserici, fabrici, şcoli şi universităţi, afaceri de tot felul, rămân deschise doar supermarketurile.

Oamenii sunt luaţi de acasă cu izoleta la cel mai mic semn de boală. Sunt internaţi cu forţa oameni cu sau fără simptome, oameni perfect sănătoşi, se bagă în carantină instituţionalizată 100 000 de oameni numai în România. Se umplu secţiile de ATI din toată lumea, bolnavii sunt ventilaţi mecanic, iar cei mai vârstnici, mor pe capete DE sau CU Covid 19. Cel puţin aşa curg burtierele posturilor TV.

Media şi comunicarea.

Trusturile media acţionează la unison înfricoşând populaţia. Se difuzează cazuri de politicieni infectaţi: Boris Johnson, Donald Trump, Prinţul Charles, Lady Gaga (sic) sunt infectaţi şi se autoizolează fiindcă sunt responsabili.

Medici mai mult sau mai puţin celebri îşi dau cu părerea la TV avansând cifre cu milioane de morţi, preşedintele avretizează că dacă nu stăm în casă de Paşte, vom avea înmormântări.

Comunicarea se face strict pe protocoalele OMS, care înfiinţează totdată o serie de organisme suprastatale care deţin supremaţia cifrelor şi a anunţurilor: GCS, comandantul acţiunii, Ministru de interne, Arafat, Rafila (OMS).
Staţi acasă, spălaţi-vă pe mâini, evitaţi orice contact inter-uman. Pe toată planeta!

Cifrele pentru toate ţările lumii sunt procesate de Intitutul John Hopkins al lui Bloomberg.
Pentru prima dată în istorie se închid situri incomode ca Justiţiarul, veghepatriei, ortodoxinfo, etc.

Informaţii contradictorii:

Masca e bună, apoi nu mai e bună, din nou e nu doar bună, ci obligatorie
Spirtul sanitar e rău, e inutil apoi e foarte bun
Vaccin nu are cum să apară deoarece virusul e mutant şi instabil, apoi s-au răzgândit… Nu ne poate salva decât un vaccin!

Citește și:  Mai câteva zile si britanicii vor putea fi vaccinaţi anti-COVID

Bolnavii trebuie duşi cu izoleta, iar după primele luni de vară aceasta dispare din peisaj
Imunitatea de turmă e bună, deci lăsaţi oamenii să se infecteze (Anglia, Suedia) iar apoi apare un val uriaş de cazuri în Anglia care-l obligă pe Johnson să urmeze turma UE.

Masca e pentru protecţia ta, ba nu! E pentru protecţia celorlalţi (doar aşa te pot obliga să o porţi – dacă îţi pasă de părinţi şi de bunici, poartă mască!)

Medicii cu reputaţie (Constantinescu şi Astărăstoaie de la Iaşi), care au altă părere, sunt ridiculizaţi şi reduşi la tăcere. La fel ca în toată lumea. Sute de exemple în SUA şi UE.

Se comunică doar numărul de infectaţi şi de morţi. Niciodată numărul de teste efectuate zilnic. Sau numărul de cicluri de multiplicare specific testului RT-PCR.

Promotorii teoriei conspiraţiei spun că are legătură cu 5G şi cu cipul implantat cu numărul fiarei 666 şi că vin extratereştrii peste tine… Ce ridicol… (iar tehnică subversivă).

Lucruri de neînţeles:

Nu se fac autopsii pentru a nu se expune medicii la virus (păi asta e meseria lor şi asta fac dintotdeauna)
Am descoperit un test care arată infecţia cu covid19. Păi nu e acelaşi al medicului Karry Mulis care a spus că nu e un test? De când era pregătit acest test dacă a fost disponibil în toate ţările în număr de zeci de milioane încă din februarie 2020?

Numărul de multiplicări din testul PCR se face după cum dictează OMS în funcţie de interesul din fiecare ţară (de la 30 la 45 unde e aproape imposibil să nu găseşti ceva).

Medicamentul cel mai eficient (hidroxiclorochina) dar şi cel mai ieftin totodată nu e bun. OMS l-a interzis în toată UE. Se foloseşte doar un medicament anti SIDA care costă 3500 usd per pacient.
Spitalele decontează minim 5000 de USD per pacient SUSPECT de covid19.

Televiziunile primesc publicitate şi ajutor de criză de 40 milioane de euro numai în primul val) dacă nu pun prea multe întrebări. Toate se conformează.

Din a doua jumătate a anului, după primul val, s-a dat drumul la unele restaurante, hoteluri, pensiuni. Turismul extern se face doar cu test covid cu 72 de ore înainte de plecare. La întoarcere izolare 14 zile. Şcolile, festivalurile, teatrele au rămas închise.

Din toamnă (septembrie) a început al treilea val cu cine credeţi…? Israel. Sute de cazuri, mii de cazuri pe zi. Au urmat docil toate ţările. Au crescut nr de teste iar graficele au luat foc. Spre octombrie Franţa ajungea pentru prima dată la 50k, America la 200K (cu 3 zile înainte de alegeri), UK la 20k, Italia mai modest 10K. Se decretează începutul celui de-al doilea val.

Reinstaurarea lockdown-ului în cele mai multe ţări.

Se anunţă finalizarea vaccinului de către mai multe firme şi joint-venture-uri fără experienţă în vaccinare.
Se anunţă cu surle şi trâmbiţe o eficienţă de 90-95% la vaccinuri. Nu şi numărul de morţi dintre cei testaţi (vreo 7).

Citește și:  Pastorul Cristian Ionescu revoltat pe măsurile anti-CORONAVIRUS are simptome COVID-19

Ca la proşti se dau ştiri cum că sunt milionari care vor să îşi asigure vaccinarea precoce şi sunt dispuşi să plătească sume mari.

Medicii sunt puşi să se treacă pe liste. Şi o fac. În marketing această tehnică se numeşte scarcity adică să arăţi că nu avem marfă pentru toată lumea. Astfel fraierii se vor buluci ca raţa la muci.
În decembrie va apărea vaccinul şi se programează pe trei etape de vaccinare: cei din linia întâi, apoi vulnerabilii, apoi toată lumea.

Event 201 a efectuat o simulare la scară 1:1 cu tot ceea ce se întâmplă acum în lume chiar în toamna lui 2019. Link:
Vaccinul:
Ce ni se spune despre vaccin:

Este o tehnologie nouă numită ARNm adică pe bază de acid ribonucleic mesager (ADN şi ARN fac parte din genomul uman unde nimeni n-a îndrăznit să intre până acum) care este foarte sigur şi foarte eficient.
Dacă pentru orice alt vaccin sunt necesari 8-12 ani de testare, pentru covid 19 s-a primit aprobarea în sistem de urgenţă. De unde? De la FDA (food and drug administration din SUA). Deşi Rusia a scos vaccinul Sputnik V încă din vară, nimeni nu scoate o vorbă despre el. Sunt marketate 4-5 vaccinuri occidentale ca fiind foarte sigure şi SINGURA SOLUŢIE, lucru spus la unison de toţi preşedinţii sau premierii lumii la ore de maximă audienţă.
Mă va proteja acest vaccin împotriva infectării cu covid 19? Nu. Dar nu vei mai face o formă severă.
Odată vaccinat nu voi mai răspândi virusul? Ba da, dar în mai mică măsură, şi va fi o formă atenuată, mai puţin invazivă.

Mai trebuie să port mască, să mă spăl continuu pe mâini şi să mă dezinfectez şi să stau departe de oameni? Da, pentru că virusul nu va dispărea de tot, iar tu poţi fi în continuare purtător chiar dacă nu te afectează grav.
Până când vor mai dura restricţiile? Până ce vor înţelege şi cei răi să se vaccineze şi vom ajunge la 70-80% din vite vaccinate. Aşa se naşte noua generaţie de ciripitori. Te va da în gât vecinul (déjà o face), fratele, prietenul că nu te-ai vaccinat şi vor veni protestatarii să-ţi spună că din cauza ta au murit oameni iar tu vei fi vaccinat cu japca.

Dacă mă vaccinez, pentru ce perioadă voi avea această aşa zisă imunitate? Pentru 6-8 luni, numai dacă faci ambele vaccinuri în rapel. Apoi vor urma alte serii…

În decembrie 2020 a apărul încă o tulpină de covid19 în Anglia, apoi alta la distanţă de doar o săptămână. E posibil ca acest vaccin să mă protejeze şi de această tulpină? Nu ştim, dar dacă nu funţionează şi pe noile tulpini, avem déjà platforma ARNm şi vom putea scoate noi vaccinuri în timp foarte scurt: 1-2 luni. Trebuie să fii în pas cu tehnologia.

Ma costă ceva acest vaccin? Nu. E gratis şi nu e obligatoriu, dar cine nu se vaccinează va avea o serie de restricţii (acum când scriu la 30 decembrie nu s-au comunicat oficial restricţiile dar sunt pe toate posturile TV: zbor cu avionul, primirea la şcoală, universitate, serviciu, săli de spectacole etc.). Micuţii nu înţeleg că plăteşte tot prostimea de la buget…

Citește și:  O nouă MINCIUNĂ: ATI-urile pline de tineri nevaccinați

Are acest vaccin efecte adverse? Nu. Dupa vaccin unii au paralizie facială, infarct miocardic sau mor dar s-a stabilit ca fara legatura cu vaccinul.

S-a semnat un acord cu producătorii ca toate eventualele efecte adverse să fie rezolvate de către statele cumpărătoare şi nu de către producători.

ĂSTA E CEL MAI GRAV!

Ni se flutură pe toate posturile statistici în care vedem că 42% dintre oameni abia aşteaptă să se vaccineze… Să mori tu?
Acest vaccin este singura soluţie pentru a scăpa de această boală care afectează 0.02% din omenire.

Gânduri de final:

Dacă am putea să ne detaşăm un pic de toată povestea şi să punem în balanţă cu capul limpede toate aceste lucruri ce am face?

De unde ne-am informa? În cine am avea încredere? Mai poţi avea încredere în oameni şi organizaţii care au crescut şi s-au format pe minciună ca Dr. Antony Faucci, CNN, BBC, Antena3, dr. Streinu Cercel, Rafila şi alţii? Atunci de unde?

Dacă ni se spune ca la copiii mici să nu avem o părere că nu suntem medici infecţionişti, iar infecţioniştii spun că nu ne trebuie vaccin, apoi spun că e singura soluţie dar nu ştiu căt ne protejează şi va trebui să purtăm în continuare măşti, apoi să mai facem şi alte vaccinuri pentru că apar tulpini noi… ce să mai credem? E oare logic să facem acest vaccin?

De ce medicii s-au trecut pe liste pentru vaccinare iar apoi nu s-au prezentat? Din primele 10 000 de doze pentru cei din linia întâi, (sosite simbolic de Crăciun simultan în toate ţările UE) s-au administrat doar puţin peste 2 700, ştiu ei ceva…

Iar acum vine stocul cel mare peste noi. În 30 decembrie au venit 140.000 de doze…

Din spitale se aude că medicii şi asistentele sunt fugăriţi cu seringa pe holuri şi sunt ameninţati cu pierderea posturilor dacă nu se vaccinează (cel puţin aşa a fost la Suceava).
Toată tensiunea asta mă duce cu gândul la altă epopee din trecutul nu prea îndepărtat: Roşia Montana cu exploatarea cu cianuri. La fel s-au făcut două tabere menite să dezbine oamenii, au venit argumente din ambele tabere, dar până la urmă s-a luat o decizie înţeleaptă: să mai aşteptăm câţiva ani! Poate ar fi o idée bună să facem şi acum la fel.

În miezul sărbătorilor creştine din 2020-2021 mă găndesc cu speranţă şi nădăjduiesc din tot sufletul la mintea românului cea de pe urmă… Doamne, ocroteşte-i pe români!

La mulţi ani cu SĂNĂTATE!

Costin Ştirbu

PS: În fișa vaccinului publicată de Pfizer pentru americani scrie clar că acesta NU ESTE APROBAT de FDA, studiul clinic fiind în desfășurare. CINE RĂSPUNDE în România în cazul posibilelor “reacții adverse grave”?

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close