World

NEBUNII de la OMS: Persoanele vaccinate contra COVID-19 ar trebui să poarte în continuare măşti

Organizația Mondială a Sănătății, care a dovedit în repetate rânduri că este o oficină a corporațiilor farmaceutice, a Chinei și a unor magnați precum Bill Gates, obsedat de vaccinarea întregii populații a planetei, ne năucește cu o recomandare demnă de filmele cu proști.

Astfel, conform Agerpres, OMS ne transmite că „Persoanele vaccinate contra COVID-19 ar trebui să poarte în continuare măşti faciale şi să păstreze distanţa faţă de alţii. Chiar dacă există dovezi ştiinţifice potrivit cărora un vaccin ajută împotriva dezvoltării bolii COVID-19, nu este clar dacă el previne în mod general infecţia cu noul coronavirus ce poate cauza COVID-19, au spus luni experţi ai OMS. Aceasta înseamnă că este posibil ca un vaccin să nu prevină răspândirea virusului, ci doar declanşarea bolii COVID-19.”

Iată că OMS nu se dezminte și ne arată care îi este rolul în așa-numita Mare Resetare gândită de Forumul Economic Mondial (Citește AICI): păstrarea umanității în frică până în punctul în care, speră ei, obediența născută din teamă va face ca oamenii să cedeze tot mai mult din libertățile pe care le mai au în mâinile Noii Ordini Mondiale NEOMARXISTE.

Așadar, zice OMS, vaccinul anti-covid nu ne scapă de mască și nici de distanțarea socială. Consecința menținerii acestor restricții nebunești va fi aceea că, într-un an sau doi, mai TOATE afacerile mici și mijlocii vor tinde să cadă în cap (hoteluri și pensiuni, mici magazine, restaurante, etc) și vor da faliment.

Desigur, peste câțiva ani, turismul își va reveni, dar să vezi surpriză: va avea alți stăpâni. Pe ăia care slujesc Marea Resetare, ultimul asalt al elitelor globaliste asupra proprietății, intimității și libertății oamenilor.

Citește și:  650.000 de copii din Africa au fost imunizaţi împotriva malariei

Totuși, globaliștii neomarxiști s-ar putea să aibă o mare surpriză: contrareacția naționaliștilor și suveraniștilor de pe toată planeta, din ce în ce mai evidentă.

Sursa: daniel-roxin.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close