Stiri externe

SODOMISTII care au sarbatorit Festivalul Mândriei Homosexuale din Insulele Canare au fost contaminati de variola maimuțelor

Festivalul de Mândrie Homosexuală din Gran Canaria, o insulă din Arhipelagul Canarelor, la care au participat 80.000 de homosexuali și lesbiene, este legat de cazurile de vărsatul maimuței din Spania și de două cazuri din Italia – în timp ce în Europa se înregistrează deja un total de 100 de cazuri cunoscute, transmite DailyMail.

Maspalomas Pride a devenit al doilea focar al epidemiei din Spania. Peste 100 de cazuri de variola maimuței – „monkeypox” – au fost raportate în Europa. Agenția britanică de securitate sanitară a declarat că o proporție notabilă a cazurilor recente din Marea Britanie și Europa au fost depistate la bărbați homosexuali. Există deja 20 de cazuri confirmate în Marea Britanie și mai multe cazuri în alte nouă țări.

La festival au participat persoane care au fost testate ulterior pozitiv pentru virusul maimuței vărsătoare, iar serviciile de sănătate publică din Insulele Canare investighează acum orice legătură între aceste cazuri și sărbătorile homosexuale.

„Printre cele aproximativ 30 de persoane diagnosticate la Madrid, există câteva care au participat la eveniment, deși nu se poate ști încă dacă unul dintre ei este pacientul zero al acestui focar sau dacă toți s-au infectat acolo”, a declarat o sursă din domeniul sănătății pentru El País.

Boala, care a fost descoperită pentru prima dată la maimuțe, poate fi transmisă de la o persoană la alta prin contact fizic și relații sexuale, dintre care cele pidosnice sunt favorizante, după cum se vede.

Citește și:  Director din fundatia Soros s-a infectat cu variola maimuței. Specialistul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați și că virusul este un adevărat coșmar
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close