World

Unul dintre liderii mondiali ai Francmasoneriei: „Cu cât primesc mai multe injecții proștii, cu atât mai repede vor deveni îngrășământ agricol”

Asculta informatia

Pentru ei, cei care conduc cu adevărat, ființele umane sunt o plagă pe fața Pământului. Memento concis. Unii dintre ei, putere autentică și marionete diverse: colecție. Ducele de Edinburgh, recent decedat, co-fondator al World Wide Fund for Nature, soțul diabolicei Elisabeta a II-a.

Buckingham Palace: Prince Philip has died | Loop Trinidad & Tobago

Dacă aș putea să mă reîncarnez, mi-ar plăcea să revin ca un virus mortal pentru a ajuta la rezolvarea suprapopulării.”
Viitorul planetei: tiranie planetară, acum ultra-capitalistă acum maoistă, și locuită de puțini umani care sunt definitiv abuzați, subjugați și transumanizați. Și speciile dominante: roboți, animale și plante.

Antibiotic Resistance and Superbugs | C-SPAN.org

Întunecatul Ezekiel Emanuel, fost consilier de „sănătate” al ticălosului Barack Obama și unul dintre autorii deplorabilului și comunistoidului Obamacare: „Societatea ar fi mult mai bună dacă oamenii nu ar încerca să trăiască peste 75 de ani. Este ineficient să irosești resursele medicale pe cei care nu pot avea o înaltă calitate de viață”.

10 billion people for dinner | Nina Fedoroff | TEDxCERN - YouTube

Consiliera Hillary Clinton, Nina Fedoroff: „Trebuie să continuăm să încetinim ritmul de creștere a populației lumii. Planeta nu poate suporta mult timp mai mulți oameni.”

Paul-Ehrlich-Institute's President Klaus Cichutek addresses a press conference with the German Health Minister to inform on the current situation of...

Fost consilier științific al lui George W. Bush, Paul Ehrlich: „Soluția fundamentală este reducerea dimensiunii activităților umane, inclusiv mărimea populației, păstrând în același timp capacitatea de consum a resurselor în limita capacității de sarcină a Pământului. Nimeni, în opinia mea, nu are dreptul să aibă 12 copii sau chiar trei, decât dacă a doua sarcină este cu gemeni”.

El ministro japonés del haraquiri | Internacional | EL PAÍS

Pe de altă parte, fostul viceprim-ministru al Japoniei, Taro Aso, vorbind despre pacienții cu boli grave, a afirmat că „nu poți dormi bine când gândești că totul este plătit de guvern. Acest lucru nu va fi rezolvat decât dacă îi grăbim să moară.”

„Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”, fatal Lagarde dixit.

Citește și:  S-au aflat VINOVAŢII pentru catastrofa aviatică din Pakistan. 97 de oameni au murit

Ce să spunem despre gerontocidul nostru (niciun virus implicat), prin acțiune și omisiune, acum un an și jumătate, în timp ce am fost sechestrați la domiciliu.

Și memento, decisiv, întotdeauna, genocidul Jacques Attali.

Cei „vaccinati” vor mai trăi, cel mult, încă zece ani

Genocidul californian, așa-zis doctor, Mylo Canderian, împărtășește cu Steven Fishman pasiunea pentru același preparat exotic care se servește în L’emmince de Veau, Geneva, orașul masonic prin excelență: supa de colibri urmată de limba de elan. Amândoi îl venerează pe bucătarul Gaston Sere de Rivieres, un geniu culinar, se spune. După cină într-un stand al unui astfel de restaurant preferat al elitelor care tânjesc după exterminarea umanității.

Steven îl întreabă pe Mylo, despre otrava transgenică techno: „Cum pot cei „vaccinați” să știe cu certitudine cât timp le mai rămâne de trăit după ce au fost perforați?” Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”. Mi-a explicat cât de ușor este să-l calculezi. Puterea simplității. Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului. Și este extrem de ușor de determinat.

Și fapt cheie: senilul și octogenarul Canderian a dezvoltat brevetul pentru oxidul de grafen pentru a fi folosit ca armă biologică de control al minții.

„Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții, cu atât mai devreme vor fi compost”.

„Orice hematolog o poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. Procentul de sânge contaminat cu oxid de grafen este „reciprocitatea” calculului de sfârșit de ciclu. Cu alte cuvinte, un „inoculat” (cum numește Canderian orice persoană injectată cu arma biologică de utilizare experimentală pentru depopularea lumii) care are o deteriorare de 20% a oxidului de grafen în sânge va trăi, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, 8 ani. (10 ani minus 20%). Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani (10 ani minus 70%) „.

Steven îl întreabă din nou. „Ce efect au a doua și a treia injecție și întăririle și cum schimbă asta situația de Sfârșit de Ciclu”. Mylo a răspuns, fară să clipească: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții și stimulente, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât vor deveni compost mai repede.”

Oxidul de grafen, reamintim, este componenta proteinei spike a ARN-ului mesager și a prionilor, atacând inima, plămânii, creierul și sângele pentru oxigenul „vaccinaților” covid. Oxidul de grafen devine, de asemenea, un „burete” de oxigen care privează organismul de oxigenul necesar, provocând o multitudine de complicații, inclusiv șoc anafilactic, coagulare toxică a sângelui, paralizie pulmonară fatală, cancer mitocondrial și cancer endotelial. Și tu vei ajunge la concluzia dacă oxidul de grafen este legat de tehnologia letală (pentru libertate și sănătate) 5-G.

Citește și:  OCULTA MONDIALĂ / MAFIA INTERNAȚIONALĂ PREGĂTEȘTE NOI RESTRICȚII ȘI ABUZURI SUB PRETEXTUL MINCINOS al VALULUI 2 COVID

Genocidul Mylo Canderian

Punctul de vedere al așa-zisului Dr. Mylo Canderian este identic, de exemplu, cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros și marilor gangsteri farmaceutici, Black Rock și Vanguard prin: SĂ MOARĂ TOȚI ! El estimează că 95% din populația lumii sunt „consumatori inutili care trebuie eutanasiați precum câinii turbați, trebuie eutanasiați cât mai curând posibil”.

În linii mari, Canderian este un genocid globalist, un medic colaborator al Organizației Mafioase de Sănătate, foarte în favoarea menționatului Schwab și a lui Great Reset („nu veți avea nimic și veți fi fericiți”, prin Agenda 2030).

 

Și, mai presus de toate, Canderian continuă milimetric cele zece precepte (un nou Zece Porunci) din Georgia Guidestones, despre care abia se vorbește, afirmând literal: „Nu fii un Cancer pe Pământ. Lasă loc Naturii”. Ei își cunosc deja idealurile și au sclavizați 500 de milioane de locuitori.

„Vaccinul” va pune capăt umanității

Candarian nu prostește pe nimeni. El este absolut convins că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe Pământ”. Și lipsesc îndoielile masonice: susținător înflăcărat al „luminoasei” Îndatoriri și Obligații a Marii Masonerii de a scăpa lumea de „Plaga Umanității”.

Și ultimul moment al mesei de după o cină iluminatoare, strălucitoare și „luminoasă”. „Cum este posibil ca un grup de elite să păstreze secretul complotului de a ucide atât de multe miliarde de persoane?” Răspunsul lui, rotund, fără echivoc, revelator: „Nu știi prea multe despre masonerie, nu-i așa, Steve? Pai asta.

Steven Fishman, absolut credibil

A avut loc această conversație? Știu doar că, în trecutul mediu și imediat, admiratul meu Steven Fishman a oferit informații privilegiate credibile. Foarte credibile. Informații care s-au înplinit literă cu literă. În fine.

Citește și:  Bilanţul victimelor cutremurului din Mexic creşte la zece morţi

Sursa: De Luys Coleto. – Alerta Digital – Publicat de Karen Smith

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 65

Close