Europa

Oamenii de știință de la OMS afirmă că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile împiedică circulația Covid19

Asculta informatia

Oamenii de știință de la OMS afirmă că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile împiedică circulația Covid19,potrivit incorectpolitic.com

Este foarte important să vă vaccinați… dar acest lucru nu este legat de eficacitatea pseudo-vaccinului împotriva acestei pseudo-pandemii!?

Din punct de vedere tehnic, nimeni nu are idee ce face acest pseudo-vaccin? Iar medicii care recită din maculatura Agenției Europene pentru Medicamente, care prezintă autorizații pe baza maculaturii primită de la producătorii Big Pharma, sunt niște nulități absolute sau, mai degrabă, niște criminali.

„Nu cred că avem nicio dovadă cu privire la vreunul dintre vaccinuri pentru a fi siguri că va împiedica oamenii să primească infecția și, prin urmare, să o răspândească”, spune omul de știință al OMS.

OMS se află în centrul mecanismului proiectului Great Reset și chiar și specialiștii săi oficiali nu îndrăznesc să afirme ceea ce știu că vor trebui să retracteze peste câteva luni, cu consecințe catastrofale și zeci dacă nu milioane de oameni distruși.

Practic, totul este o ficțiune de la bun început. Medicii OMS dau interviuri pentru a spune că nimeni nu știe nimic despre aceste vaccinuri, în timp ce autoritățile, în cea mai pură stare de demență colectivă, accelerează toate motoarele spre sfârșitul oamenilor și națiunilor.

“Păi, și eu de ce m-am vaccinat atunci?”

Întregul sistem occidental vaccinează milioane de oameni cu acest produs despre care nimeni nu știe nimic, nici măcar “specialiștii” OMS.

Citește și:  Ambasada SUA la Vatican afișează steagul mândriei homosexuale

Aveți mai multe șanse de supraviețuire la ruleta rusească. Cinci din șase șanse să scăpați cu viață.

Raed #Arahat trebuie spânzurat în Piața Universității sau, și mai bine, că tot trebuie să “limităm amprenta carbonică asupra mediului”, să fie trimis înapoi în colonia Israeliană din Palestina.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close