Romania

Medicul Flavia Groșan, mesaj de susținere pentru Diana Șoșoacă la un mesaj extremist, anti Uniunea Europeană: “Te iubesc, Diana”

Asculta informatia

Medicul Flavia Groșan i-a transmis un mesaj de susținere Dianei Șoșoacă la un mesaj extremist, împotriva Uniunii Europene. 

Diana Șoșoacă a postat pe contul său de Facebook un mesaj împotriva Uniunii Europene, care nu are nici un fel de fundament. Mesajul i-a fost atribuit fiicei lui Marine Le Pen, partidul eurosceptic și de extremă stânga din Franța. Mesajul se referă la o ideologie fară civilizație, în contradicție cu realitatea, țările fondatoare ale Uniunii Europene fiind acelea din care a plecat civilizația în întreaga lume. De asemenea, se vorbește despre ideologia Europei ca una fără patrie, fără popor, deși unul din fundamentele care stă la baza Uniunii Europene este diversitatea culturală și se alocă importante sume nerambursabile pentru țările care susțin astfel de proiecte.

Pe lângă festivalul de jigniri și mii de distribuiri date de fanii Dianei Șoșoacă, aceștia au transmis la rândul lor mesaje împotriva Uniunii Europene. Persoanele care încercau să combată și să explice beneficiile apartenenței României la Uniunea Europeană erau imediat stigmatizate și atribuite ca aparținând unor minorități sexuale.

Printre primele persoane și cele mai vizibile care i-au dat un mesaj de susținere Dianei Șoșoacă se numără controversatul medic Flavia Groșan care i-a transmis nici mai mult nici mai puțin că o iubește.

Iată captura postării:

1. -imagine fara descriere- (mesaj-extremist.jpg)

Medicul Flavia Groșan a devenit cunoscută în România după ce ar fi tratat pacienții Covid cu o schemă proprie. Numai că pe lângă tratament, aceasta a susținut teme precum ineficiența medicamentelor folosite în Europa sau că protocoalele medicale susținute de experții din toată lumea ar omorî de fapt pacienții, ceea ce a aruncat-o în derizoriu.

Citește și:  Şoşoacă şi-a pus BOTNIŢĂ la gură la şedinţa solemnă a Parlamentului
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 79 =

Close