Romania

In incendiul de la Matei Balș a fost gasit cadavrul unei Măicuțe arsă, cu crucea pe piept

Una dintre victimele găsite moarte în incendiul de la Matei Balș este o măicuță.

“Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” era măicuță la Mănăstirea Christiana din București, transmite RomâniaTv. Stareța mănăstirii a fost contactată de legiștii de la INML, iar femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât. Măicuța fusese transferată la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, dar în pofida eforturilor medicilor, a murit.  Astăzi, fratele și cumnata măicuței au mers la INML pentru a o recunoaște.

“Aseară m-a sunat poliția și mi-a spus. Mi-a spus maica de la Mănăstirea Christiana că au sunat-o de la INML de aici și i-au cerut niște date. și datele respective i-au spus că are o cruce pe piept și aici s-a zis că a recunoscut crucea de pe pieptul ei. Alte informații nu ne-a oferit nimeni. Era măicuță la un cămin de bătrâni.”, a povestit fratele victimei conform DCNews.

Bilanțul victimelor se ridică acum la șase. Ultimul deces anunțat de Ministerul Sănătății este al unui bărbat de 70 de ani.

Ministerul Sănătății a fost anunțat sâmbătă despre un nou deces înregistrat în rândul pacienților care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” după incendiu.

Citește și:  A murit actriţa Draga Olteanu Matei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close