Romania

CARMEN TANASE DESPRE COVID: “Aştept să se termine această descreierare!”

Asculta informatia

Actriţa Carmen Tănase a anunţat în direct la Antena 3, că a luat o decizie radicală. A refuzat să fie testată pentru COVID şi a fost nevoită să renunţe la o filmare. Cunoscută pentru poziţiile sale dure în timpul pandemiei, îndrăgita artistă a decis să nu renunţe la convingerile sale şi nu se va mai duce nicăieri până când nu se renunţă la aceste reguli, cu testarea şi vaccinarea.

Întrebată de Mihaela Bârzilă dacă a fost nevoită să facă test de anticorpi pentru COVID, actriţa Carmen Tănase a mărturisit că nu a făcut acest lucru.

Mai mult, actriţa a spus că refuzat să facă testul care i se cerea pentru a participa la o filmare.

“Da, mi s-a cerut pentru o filmare şi am renunţat la filmare”, a mărturisit Carmen Tănase.

De asemenea, actriţa a spus că nu se va supune acestei cerinţe, în cazul în care va fi invitată să participe la diferite evenimente care impun această testare pentru COVID.

“Nu mă duc. Aştept să se termine această descreierare. Nu ştiu cât va dura. Orice demenţă şi orice deviaţie din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ţi se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănas, în exclusivitate la Antena 3.

Citește și:  Lotul 2 din autostrada Sebeș-Turda e aproape de finalizare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Close