Sanatate

Virologul premiat Dr. Sucharit Bhakdi avertizează publicul că vaccinarea Covid-19 reprezintă cel mai mare experiment medical din lume

Virologul premiat, Dr. Sucharit Bhakdi, elucidează de ce studiile de vaccin grabite # Covid19 reprezintă cel mai mare experiment medical din lume efectuat pe glob în istoria omenirii. Dr. Bhakdi detaliază de ce publicul nu numai că ar trebui să se îndoiască de eficacitatea sa, ci și să fie precaut cu privire la pericolele nestudiate.

Medicii se feresc de vaccinul COVID precipitat

28 septembrie 2020 – Doar 17% dintre medici spun că vor primi un vaccin COVID-19 dacă este autorizat înainte de finalizarea tuturor studiilor clinice , conform rezultatelor unui sondaj Medscape.

Sondajul i-a întrebat pe medici și asistenți medicali cât de probabil au fost să comande sau să utilizeze tratamente sau vaccinuri dacă FDA acordă autorizație de utilizare de urgență înainte de finalizarea studiilor de fază III.

Sondajul a fost postat pentru prima dată pe Medscape.com pe 2 septembrie. Dintre cei care au răspuns, 17% dintre medici au spus că vor comanda sau vor folosi vaccinul; 63% au spus că nu; iar 20% au spus că nu sunt siguri. Medicii mai tineri au fost mai predispuși să spună că nu vor primi un vaccin în astfel de circumstanțe (68% dintre cei cu vârsta mai mică de 55 de ani au spus că nu, comparativ cu 61% dintre cei cu vârsta de 55 de ani și peste).

Asistentele au fost mai puțin susceptibile decât medicii să spună da (11%) ; 69% au spus că nu; iar 20% au spus că nu sunt siguri. Răspunsurile nu au variat substanțial în funcție de vârstă.

Citește și:  Vaccinul Pfizer supune oamenii la un risc mai mare decât contagierea Covid

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close