EuropaRomania

Mihăescu către Ursula: ”Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele?

Asculta informatia

Actorul Mugur Mihăescu (de la Vacanța Mare) îi trimite un mesaj ironic Ursulei von der Leyen în care îi arată că românii vor spune în continuare ”Crăciun” sărbătorii Nașterii Domnului, chiar dacă Bruxelles-ul vrea altcumva.

BUCUREȘTI, 26 dec – Sputnik. Actorul Mugur Mihăescu a lansat un atac ironic la adresa Ursueli von der Leyen care a devenit viral pe facebook. Mugur Mihăescu îi spune Ursulei într-un filmuleț intitulat ” Crăciun à la Brussels”, că „noi o să-i spunem Crăciun”. EL face referire la documentul Comisiei Europene unde se propunea ca termenul „Crăciun” să fie înlocuit cu „sărbători”.

„Pentru cel din Ardeal, pentru ăl moldovean, pentru cel din Constanța, pentru ăl oltean, pentru toți cei din țară vin la tine și spun: măi Ursula aici o să-i zicem Crăciun. Ce mai vrei de la noi? Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum? Transformat într-un bun… Băi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!”, spune apăsat actorul în filmuleț.

El face apoi referire și la bradul împodobit din spatele său și adaugă că, politic corect și total progresist, ”chestia asta din spate e un brad”.

”Și insist să-ți ofer chiar și ție un cadou de nebun, că Ursulo, la noi va rămâne Crăciun! Crăciun fericit frate român, pentru că meriți”, a adăugat Mugur Mihăescu.

Citește și:  Portugalia: Peste 50 de persoane au fost arestate pentru incendiere intenţionată
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Close