Romania

Catalin Berenghi: Categoric sunt pentru renunțarea la orice manifestare de tip Halloween în școli!

Puţini dintre noi, cunosc că noaptea dinspre 31 octombrie spre 1 noiembrie este una de mare importanţă pentru satanişti! Adepţii satanismului cred că diavolul este cel mai puternic în această noapte, fiind o vreme foarte bună de făcut vrăji!

Din pacate am cam ajuns un popor fără personalitate ce absoarbe tot ca un burete: americanismele si cam toate gunoaiele care li se servesc într-un ambalaj poleit! Halloweenul este în esenţă, încercarea de a intra în legătură cu forţe spirituale și spiritele morților, multe dintre ele fiind ameninţătoare sau înspăimântătoare“. Iar mulți dintre creștinii noștri își duc odraslele la astfel de manifestații ca mai apoi să expună fotografiile jalnice ale măscăririi copiilor lor în monştri, piraţi, vampiri, strigoi, schelete, zombi.

 

Îi trimitem la şcoală cu nădejdea că măcar şcoala să facă oameni din ei, iar şcoala… îi învaţă să fie…vampiri, vârcolaci, demoni, monştri…aşa…,,în joacă’’, pentru ,,cultivarea creativităţii”

CATEGORIC SUNT PENTRU RENUNŢAREA LA ORICE MANIFESTARE DE TIP HALLOWEEN ÎN ȘCOLI!

De nu vom fi cu luare aminte copiii noştri îşi vor forma treptat gustul pentru macabru, ocult, sadism şi violenţă! Îndobitocirea lor prin aceste surogate de sărbători pseudo-religioase tip Valentine’s Day şi Halloween, în acest sens fiind ajutaţi de desenele animate cu monştri, jocurile agresive pe calculator, filmele horror şi cărţile pentru copii, deja clasice, din seria Harry Potter sau altele și mai deocheate!

Copilul încă nu face bine distincţia între real şi imaginar încât degeaba scriu producătorii de costume tip ,,Superman’’ pe etichete: ,,cu acest costum nu se poate zbura’’, că tot se găseşte câte un ,,năzdrăvan’’ care, influenţat de prestanţa eroului din film, încearcă să-l imite, sfârşind tragic într-o cădere în gol.

Citește și:  Ministrul Energiei a răbufnit în direct. „Așa ceva este inadmisibil!”. Scandalul facturilor ia amploare

Sau care este pragul psihologic la care un copil deghizat în ,,vampir’’ şi care strigă în glumă: ,,vreau sânge…mi-e sete de sânge…’’ să şi intre în pielea personajului şi doar aşa, ,,în joacă’’, să vrea să vadă cum e când chiar curge sânge!

În nădejdea că toate cele spuse vor avea răsunet pozitiv în conştiinţa cât mai multor suflete, dar în primul rând al conducătorilor instituţiilor de învăţământ şi al profesorilor, vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru frumoasa şi corecta îndrumare moral-civică ce vă veţi strădui să o cultivaţi copiilor noştri şi în continuare!

În final, vă doresc să deveniţi aşa cum spune părintele Teofil de la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus: Să fiți „Înfricoşător de buni!

Sus să avem inimile noastre!

Cu drag al vostru părinte și prieten la bine și la greu!

Catalin Berenghi

Articole similare

Close