Europa

Salonic: 324 kg de cocaină capturata in centrul orasului

Poliţia greacă a anunţat sâmbătă că a capturat „324 kg de cocaină pură” în centrul oraşului Salonic (nord) şi a arestat trei persoane, presupuşi lideri ai „unei reţele internaţionale de trafic de droguri”, relatează France Presse, potrivit agerpres.

Potrivit unei surse din poliţie, cele trei persoane arestate sunt un albanez, un croat şi un grec. Un al patrulea membru al acestei reţele, un croat, este căutat.

„Într-o operaţiune coordonată ce a avut loc vineri în centrul Salonicului (al doilea oraş ca mărime al Greciei), trei bărbaţi au fost arestaţi în flagrant delict în timp ce efectuau o tranzacţie”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Într-un apartament în care locuia una dintre aceste persoane arestate, poliţia a descoperit „324 kg de cocaină în 260 de pachete” destinate a fi vândute în Grecia, potrivit comunicatului.

Poliţia estimează că profitul pentru reţea din cantitatea confiscată s-ar ridica la 100 milioane de euro.Situată în sud-estul Europei, Grecia face parte din Peninsula Balcanică, considerată ca o placă turnantă pentru traficul de droguri, aminteşte AFP.

Citește și:  Danemarca a reuşit să stabilizeze epidemia şi devansează ridicarea restricţiilor
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close