RomaniaSanatate

Victimele Vaccinurilor din România. Morții nerecunoscuți de Sistem. Când va începe Parchetul General anchetarea deceselor post-VACCIN?

Asculta informatia

ActiveNews a documentat nominal cel puțin 30 de cazuri de decese după vaccin în România. Pornind de la aceste articole, militanții pentru drepturile românilor de la Starea de Libertate (SDL) au realizat astăzi un clip cutremurător, pe care îl prezentăm aici, cu mulțumiri. La ora transmiterii știrii deja s-a viralizat, cu peste 1000 de redistribuiri și 8000 de vizionări. Ei au scris azi pe Pagina de Facebook SDL:

„Ține minte: oficial, NU AVEM niciun deces provocat de vaccin!

Ține minte când urmărești acest clip: statistica oficială zice că România NU ar avea NICIUN deces provocat de vaccinurile Covid.

Oare cât mai suportăm minciunile lor?!”

După cum evidențiază și SDL, Institutul Național de Sănătate Publică (INSPR) susține că din cele 610 decese raportate oficial până acum după vaccinare nici unul nu ar fi fost cauzat de vaccin (Situație 1 August 2021 – PDF). Într-o adresă transmisă redacției ActiveNews pentru documentarea cazului decesului tânărului Bogdan Daniel Berki de 22 de ani, INSP susține același lucru (document aici): În România nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de vaccin.

Afirmația este, desigur, falsă, scoasă direct „din burta” Adrianei Pistol, șefa CNSCBT-ului (adică a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile), atâta timp cât nu poate fi probată cu autopsiile refuzate tuturor celor decedați, după cum a evidențiat doctorița specialistă Oana Mihaela Secară.

Mai mult, majoritatea celor decedați în urma vaccinului „sigur” și „eficient” au murit din alte cauze decât de sau cu Covid, respectiv tromboze – cheaguri în sânge, atacuri de cord și atacuri cerebrale. Morți subite. Neînregistrate de INSP ca să nu se lege la cap.

Citește și:  OMS nu recomandă vaccinarea tinerilor, Franța face ABUZ si DISCRIMINARE- Elevii nevaccinați nu mai au voie în școli

INSP nu are obligația aceasta, să descifreze cauzele tuturor acestor decese care au împânzit întreaga Românie. Probabil mii. Însă Parchetul General, da!

Procurori italieni au ajuns în România pentru a demonstra crimele vaccinurilor administrate în Italia. Ei au solicitat date și au întreprins cercetări privind cazul bietului inginer Ioan Barbu de la Târgu Jiu după a cărui moarte colonelul Valeriu Gheorghiță recomanda senin continuarea vaccinării cu AstraZeneca.

La Londra, după autopsia efectuată asupra prezentatoarei BBC Lisa Shaw, experții britanici au decretat: jurnalista a decedat din cauza complicațiilor provocate de vaccinul AstraZeneca.

A sosit, credem noi, momentul, ca procurorii români să-și ia misiunea în serios și să înceapă anchetarea tuturor deceselor suspecte ale conaționalilor noștri, de pe cuprinsul țării, din ultimul an. Și a celor care i-au împins la moarte.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Close