World

Planul Elitei Mondiale pentru viitorul tău: Marea resetare

Marea Resetare a fost prezentată oficial la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, unde mulți dintre cei mai puternici oameni din lume merg să ofere soluții pentru problemele lumii. La acest Forum s-a plecat de la premiza că pandemia de coronavirus este o oportunitate istorică de a schimba modul în care operează lumea.

Un videoclip al Forumului Economic Mondial avertizează: „În prezent, ne confruntăm cu o criză de proporții internaționale. Va avea un impact pe termen lung asupra noastră”.

Iar soluția lor este în esență socialismul global. Acesta va fi viitorul tău: dacă oamenii puternici de la Forumul Economic Mondial vor reuși să impună asta, atunci nu vei mai deține nimic și „vei fi fericit de asta”. Energia va fi verde, raționalizată și costisitoare, iar călătoria va fi restricționată. Dieta ta va fi controlată, iar moneda va fi digitală.

Acest vis utopic comunist se numește Marea Resetare.

“Aceasta nu este o teorie a conspirației. Aceasta este o mișcare bine documentată printre mulți dintre cei mai puternici oameni din lume”, spune Justin Haskins, directorul editorial al The Heartland Institute și o autoritate de frunte în Marea Resetare.

O realegere a lui Trump ar arunca o bombă masivă în Marea Resetare. Cu o săptămână înainte de alegeri, arhiepiscopul italian Carlo Maria Vigano i-a scris o scrisoare deschisă președintelui, avertizându-l că Marea Resetare este „o tiranie inumană fără chip” care urmărește „supunerea întregii umanități” și că președintele Trump și Statele Unite sunt ultimul zid împotriva „asaltului final al copiilor întunericului”.

„În ultimii patru ani, Donald Trump a fost cel mai mare obstacol pentru persoanele care promovează acestă agendă internațională globalistă”, spune Haskins.

Citește și:  ”Marea Resetare”, respinsă de americani.

Elitele de la Davos se bazează acum pe victoria lui Biden pentru ca Marea Resetare să meargă înainte. Forumul Economic Mondial și campania Biden împărtășesc chiar același slogan: „reconstruiește mai bine”.

James Delingpole pentru CBN spune: „Ai fi uimit de câți lideri mondiali sunt îmbarcați în acest plan globalist. Chiar și oamenii care pretind că sunt conservatori, dar e clar că nu sunt. Acest lucru este mai rău decât nazismul. Acest lucru este mai rău decât comunismul, mai rău decât fascismul. Acești tipi intenționează să preia lumea întreagă.”

Vom afla mai multe despre Marea Resetare atunci când Forumul Economic Mondial se va reuni din nou în ianuarie.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close