World

Marea Resetare si crearea unui GUVERN SATANIC

„Marea Resetare”, o teorie a conspiraţiei care a prins contur după Forumul Economic de la Davos, a devenit asociată sloganului lui Joe Biden „reconstruieşte mai bine” şi se referă la un complot al elitelor globale de a distruge capitalismul şi înrobi omenirea. Instrumentul ei e pandemia de COVID-19, doar un pretext pentru o schimbare radicală a societăţii.

Teoria conspiraţiei privind o resetare care să înrobească omenirea prin vaccinuri şi microcipare a luat amploare după un discurs al premierului canadian care a menţionat termenul, iar în SUA a fost amplificată şi răspândită de personalităţi din mass media de dreapta în urma victoriei democratului Joe Biden.

Ca teorie a conspiraţiei, Marea Resetare a strâns sub umbrela sa mai multe viziuni conspirative legate de pandemie între care şi cele privind rolul lui Bill Gates şi legătura sa cu un vaccin anti-COVID-19 administrat populaţiei ca mijloc de control.

Marea Resetare are ca scop distrugerea proprietăţii private

Un text mai închegat al acestei teorii a conspiraţiei a venit de la arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò, cunoscut pentru scrisorile deschise pro-Trump preluate de bloguri de dreapta. Într-o scrisoare de la sfârşitul lui octombrie, pe care Carlson a promovat-o în showul său de la Fox News, Viganò a susţinut că Marea Resetare este o faţadă pentru un plan al lui Bill Gates ce urmăreşte „cedarea proprietăţii private şi aderenţa la un program de vaccinare ani-COVID-19”.

Potrivit acestuia cei care care vor refuza o carte de identitate digitală globală de la „dictatura sănătăţii” urmează să fie închişi în tabere de detenţie, iar bunurile lor, confiscate.

„Un plan global numit Marea Resetare se pregăteşte. Arhitectul său este elita globală care vrea să supună întreaga umanitate, impunând măsuri coercitive prin care să limiteze drastic libertăţile individuale şi ale unei întregi populaţii”, a scris arhiepiscopul.

Citește și:  Cardinal proeminent avertizează că virusul Wuhan este folosit pentru a promova o "agendă ucigaşă" şi "Marele Reset"

Pentru a vedea tot ceea ce cuprinde MAREA RESETARE si planul DIABOLIC accesati siteul oficial: https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006OLciUAG?tab=publications si

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close