Stiri externe

Covid-21: mutația programată a virusului care va servi la implementarea Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale

Covid-21: mutația programată a virusului care va servi la implementarea Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale

Vestea a venit ieri direct din Marea Britanie. Aici ar fi fost identificată o presupusă mutație a Covid-19, care, potrivit autorităților britanice, ar avea un indice de transmisibilitate, de până la 70%, mult mai mare decât vechea versiune a primului coronavirus.

OMS a făcut cunoscut faptul că oficial virusul nu a fost încă secvențiat și, prin urmare, ne întrebăm cum este posibil ca această nouă versiune a agentului patogen să aibă caracteristicile descrise de autoritățile sanitare britanice, dacă nu se știe practic nimic despre noul pretins. virus.

Evident, nimeni din mass-media internațională nu și-a pus aceste întrebări, deoarece nimeni nu a luat în considerare ceea ce a scris Centrul SUA pentru Controlul Bolilor și Infecțiilor, CDC, care, în publicația complet ignorată, ridică îndoieli. de asemenea, cu privire la izolarea efectivă a versiunii actuale a Covid-19.

CDC scrie la pagina 39 din documentul în cauză că „nu este disponibil în prezent niciun virus izolat cuantificat 2019-nCoV”.

În practică, cea mai înaltă autoritate epidemiologică din Statele Unite a mărturisit deschis că nu există părți izolate ale așa-numitului Covid-19 și practic nimeni nu a spus nimic.

Cu alte cuvinte, există posibilitatea concretă ca virusul să nu fi fost niciodată izolat și nimeni nu s-a deranjat să raporteze ceea ce a scris CDC și nici să infirme ceea ce a fost declarat într-un document oficial.

Dr. Scoglio a publicat un alt studiu în care confirmă validitatea acestei ipoteze. „Pandemia” care nu a fost niciodată, ar fi o farsă și mai enormă decât cele spuse până acum.

Citește și:  Scandal în Germania, într-un bloc în care sunt și români în carantină. Atacată cu pietre, poliția a folosit gaze lacrimogene

Deci, chiar dacă prima versiune a coronavirusului nu ar fi fost niciodată izolată, cum este posibil ca o a doua versiune presupusă a acestuia să fie izolată?

Mai presus de toate, trebuie remarcat un alt aspect care nu este secundar. Mai mulți oameni de știință denunță de luni întregi modul în care testele cu tampon creează pozitive false. Acum chiar și OMS a fost forțat să recunoască acest lucru .

Aseară, spitalul militar Celio a anunțat că a identificat un pacient care se întorcea din Marea Britanie și care ar fi pozitiv pentru a doua mutație a virusului prin testul de tamponare.

Cu toate acestea, dacă testul în cauză nu identifică nici măcar prima versiune a Covid, cum este posibil să detecteze a doua variantă presupusă?

Problema este în principal una în acest moment. Nu contează cantitatea de dovezi prezentate și nici nu contează soliditatea și incontestabilitatea lor.

Vezi mai departe pe: https://www.incorectpolitic.com/covid-21-mutatia-programata-a-virusului-care-va-servi-la-implementarea-marii-resetari-a-noii-ordini-mondiale/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close