Stiri externe

VIDEO: Echipa de producție de film a lui Zelensky vrea să influențeze publicul cu manipulări false, satanice – Parisul, bombardat de Rusia!

Asculta informatia

Scene de groază în Paris: explozia Turnului Eiffel și avioane de luptă deasupra bazilicii Sacré-Coeur. Acest scenariu catastrofal a fost pus în scenă într-un videoclip de propagandă al Kievului pentru a face țările europene să reacționeze și să închidă spațiul aerian deasupra Ucrainei și să trimită avioane de luptă forțelor lui Volodimir Zelenski.

Difuzat sâmbătă de Parlamentul ucrainean (Rada Supremă), videoclipul imaginează Parisul într-o situație de război.

„Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa”

În imagini apare o femeie pozând în fața Turnului Eiffel, înainte să fie bombardat: proiectilele sunt lansate și izbucnesc explozii. Videoclipul, însoțit de strigăte și plânsete de bebeluși pe fundal, oferă o imagine apocaliptică a capitalei franceze, scrie TVA Nouvelles.

La final, un mesaj și o cerere: „închideți cerul deasupra Ucrainei”, „dați-ne avioane de luptă”.

„Celebrul Turn Eiffel din Paris sau Poarta Brandenburg din Berlin vor rămâne în picioare sub bombardamentul nesfârșit al trupelor ruse? Credeți că asta nu vă privește, că nu are legătură cu voi? Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa. Rusia nu se va opri în fața nimănui”, a postat pe Twitter pagina parlamentului ucrainean care însoțește videoclipul.

Citește și:  EXEMPLU PENTRU ROMANIA: Ungaria nu va sprijini Ucraina în faţa Rusiei, întrucât Kievul nu respectă drepturile minorităţii maghiare

De câteva zile, Ucraina presează NATO să creeze o „no fly zone” deasupra țării. Înființarea unei zone de excludere a zborului ar interzice avioanele de luptă rusești peste anumite orașe din Ucraina, cum ar fi capitala Kiev.

„Dacă noi cădem, veți cădea la rândul vostru”

Dar președintele ucrainean Volodimir Zelenski se confruntă cu reticența Europei și a Statelor Unite, care se tem că o astfel de măsură va  alimenta conflictul și va genera un conflict direct al aliaților cu Rusia.

În mod similar, Washingtonul a refuzat săptămâna aceasta oferta Poloniei de trimite unele din avioanele sale de luptă Kievului.

„Dacă noi cădem, veți cădea la rândul vostru”, avertizează textul la sfârșitul videoclipului, folosind un citat al lui Zelenski.

 

 

Sursa: Ziarul National

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close