Stiri externe

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei au apărut pe internet în ipostaze indecente

Asculta informatia

O înregistrare video cu o tânără aflată în ipostaze indecente ar putea pune capăt carierei unei angajate a Jandarmeriei Cluj-Napoca.

Este anchetă la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, după apariţia unor imagini cu conotații erotice în care e surprinsă o purtătoare de cuvânt a instituţiei. Femeia a fost surprinsă când face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte peste haine în timp ce se află în cadă.

Imaginile au fost publicate de strictsecret.ro, care scrie că jandarmerița face „un spectacol grotesc ce duce cu gândul la filmele porno „naturaliste” nemțești din anii ’70”.

Șefii Jandarmeriei din Cluj au demarat o anchetă

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a transmis, sâmbătă, o reacţie la acele imagini apărute recent în spaţiul public.

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat Gruparea Mobilă.

Sursa citată menţionează că femeia respectivă nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odihnă.

„În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini.

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Citește și:  Deputaţii israelieni au adoptat, în cadrul unui vot preliminar, o moţiune a opoziţiei ce prevede dizolvarea parlamentului

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei, surprinsă în ipostaze ruşinoase.  Imaginile indecente fac înconjurul ţării - IMPACT

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 49

Close