Zeci de mii de oameni au participat, la Budapesta, la un miting pro-Orban – Europa News
Ungaria

Zeci de mii de oameni au participat, la Budapesta, la un miting pro-Orban

Zeci de mii de susţinători ai premierului Ungariei, Viktor Orban, şi ai guvernului său de dreapta au participat, sâmbătă, la Budapesta, la un marş de unitate în sprijinul politicilor controversate ale liderului populist, informează AP, scrie news.ro . 

Participanţii la “Marşul Păcii” s-au strâns pe malul vestic al Dunării şi au mărşăluit până în centrul Budapestei, unde Orban le-a vorbit susţinătorilor săi.

Orban a prezentat un tablou întunecat al Ungariei în situaţia în care el ar pierde alegerile de primăvara viitoare. Premierul a vorbit despre realizările guvernului său din punct de vedere economic şi a criticat guvernul socialist precedent, pe care l-a acuzat că a ruinat ţara.

“Ne-au trebuit ani de zile pentru a corecta ce a distrus aripa stângă. Socieliştii şu liderul lor au rămas atârnaţi de gâtul nostru”, a spus el.

Marşul a fost organizat de organizaţia nonguvernamentală Forumul Unităţii Civile, promotor activ al politicilor partidului lui Orban, Fidesz.

Citește și:  Orbán înfruntă mafia globalistă de la Bruxelles: va respinge fondurile europene dacă în schimb trebuie să retragă legea anti-LGTBI
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close