TEHNOLOGIE

WhatsApp amână implementarea noilor politici de confidențialitate

Confruntați cu un veritabil val de îngrijorare și de nemulțumire din partea utilizatorilor, ca urmare a veștilor privind modificarea politicii de confidențialitate, reprezentanții aplicației de mesagerie online WhatsApp au anunțat amânarea intrării în vigoare a noilor condiții de utilizare. Nu și renunțarea la ele.

Este vorba despre o amânare cu trei luni, adică aceste condiții nu se mai aplică din 8 februarie, ci din 15 mai, conform aol.com.

”Amânăm data la care utilizatorii vor trebui să citească şi să accepte condiţiile de utilizare”, au anunţat vineri reprezentanţii aplicaţiei, într-un mesaj postat pe blogul oficial și preluat de presa internațională.

WhatsApp susține că planificata schimbare nu va afecta conversațiile private, în ideea că se va menține principiul de criptare ”end-to-end” a acestora.

Anunțul privind intenția de a schimba condițiile de utilizare a făcut ca mulți utilizatori să aleagă deja produse concurente WhatsApp, nemulțumiți de faptul că deja celebra aplicație ar intenționa să partajeze date personale ale utilizatorilor cu platforma-mamă, Facebook, știut fiind faptul că, încă din 2014, compania condusă de Mark Zuckerberg a cumpărat acest serviciu de mesagerie mobilă.

Citește și:  Primul zbor cu echipaj al avionului spaţial Virgin Galactic, nereuşit
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close