Romania

Voluntarii au renovat casa unei familii cu cinci copii din Timiș

Renovările marca „Acasă în Banat” continuă. Voluntarii, 20 la număr, au renovat, sâmbătă, casa unei familii din Murani, răspunzând la apelul asociației Acasă în Banat relateaza,tion.ro

Familia, formată din doi soți și cinci copii, locuiește într-o jumătate de casă veche, în condiții foarte dificile. Tatăl lucrează cu ziua, mama crește copiii așa cum poate. Voluntarii au renovat întregul spațiu în care locuiește această familie. Au fost susținuți de Fundația Comunitară Timișoara și donatori anonimi pentru achiziția materialelor și acoperirea cheltuielilor necesare, iar Primăria Pișchia a pus la dispoziție remorcă și tractor pentru a căra molozul și deșeurile.

 

„Inițial ne-am propus să amenajăm camera principala, însă până la urmă am atacat tot spațiul de locuit, inclusiv bucătăria improvizată pe hol și un spais. A trebuit să scoatem o cantitate uriașă de lucruri vechi și nefolositoare, acumulate de-a lungul timpului. Apoi am curățat pereții de straturile de zugrăveala adunate în zeci de ani. Am gletuit proaspăt, am zugrăvit, am schimbat ferestrele principale și o bună parte din mobilă”, transmit cei de la Asociația Acasă în Banat.

Asociația Acasă în Banat poate fi susținută financiar cu donații în următoarele conturi:
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
PayPal: acasainbanat@gmail.com
Revolut: 0748918091.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close