Rusia

Vladimir Putin își avertizează vecinii: „Rusia nu atacă, ci se apără! Nu avem intenții rele, dar vă sfătuiesc să nu escaladați!”

Asculta informatia

Preşedintele Vladimir Putin le-a cerut vineri, într-un mesaj televizat, vecinilor Rusiei să nu escaladeze tensiunile, la nouă zile după ce Moscova şi-a trimis forţele armate în Ucraina, informează Reuters.

„Nu avem intenţii rele față de vecinii noştri. Şi i-aş sfătui şi pe ei să nu escaladeze situaţia, să nu introducă nicio restricţie. Ne îndeplinim toate obligaţiile şi la fel vom face în continuare”, a spus Putin, în declarații televizate. Putin susține în continuare că Rusia nu atacă, ci se apără.

„Nu vedem aici rostul să ne agravăm sau să ne înrăutăţim relaţiile. Şi toate acţiunile noastre, dacă vor apărea, vor apărea întotdeauna ca răspuns la acţiuni neprietenoase, acţiuni împotriva Federaţiei Ruse”, a adăugat el. Reuters notează că Putin a fost prezentat la televizor în timp ce participa online, de la reşedinţa sa din afara Moscovei, la o ceremonie de ridicare a drapelului pentru un feribot în nordul Rusiei.

(Sursa: Mediafax)

Citește și:  O coloană de peste 5 km compusă din sute de vehicule militare ruseşti este în drum spre Kiev
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

Close