Romania

Vlad Voiculescu: USR a blocat o OUG prin care trusturi de presă primeau bani pentru o campanie de promovare a vaccinării

Asculta informatia

Fostul ministru (USR PLUS) al Sănătăţii Vlad Voiculescu a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook, că miniştrii USR PLUS au blocat, anul acesta, în guvern o ordonanţă prin care zeci de milioane de euro urmau a fi alocate unor trusturi de presă pentru o campanie de promovare a vaccinării.

„În Austria, Cancelarul şi-a anunţat demisia. Procurorii susţin că un grup media ar fi primit bani publici pentru sondaje de opinie manipulate, favorabile partidului său. Eh, ce ziceţi de asta? Cum ar fi să se aplice asta şi în tărişoara noastră? Dacă ne uităm doar la ultimii trei ani şi tot am râde TOATĂ clasa politică veche!

PS: Abia aştept să apară înregistrarea conversaţiei din guvern de la începutul anului ăstuia când ‘echipa câştigătoare’ încerca să ducă mai departe ‘buna practică’ de finanţare a presei a guvernului PNL din 2020. Singurii care s-au opus au fost miniştrii USR PLUS. ‘Echipa câştigătoare’ a cedat atunci – aveau ei alte jetoane pentru presă – pentru cine trebuie şi prin cine trebuie”, a scris Voiculescu, pe platforma de socializare.

Reamintim că Sebastian Kurz, cancelarul conservator austriac, suspectat că ar fi implicat într-o afacere de corupţie, şi-a anunţat demisia sâmbătă seara, informează Agerpres, citând AFP.

Citește și:  Viktor Orban încearcă ‘să pună botniță’ presei maghiare. Cel mai mare site de știri din Ungaria este în pericol!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Close