Australia

Viza lui Djokovic a fost anulată – Psihopații covid-naziști australieni considerându-l pe starul sârb un „pericol pentru sănătatea și siguranța publică”

Asculta informatia

Australia a revocat pentru a doua oară consecutiv viza starului Novak Djokovic. Potrivit deciziei ministrului Imigrației, Alex Hawke, Djokovic ar urma să fie expulzat. Cu toate acestea, sârbul în vârstă de 34 de ani mai poate depune o altă contestație legală pentru a rămâne în țară, transmite BBC.

„Astăzi mi-am exercitat puterea (…) de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și de ordine publică, pe baza faptului că era în interesul public să fac acest lucru”, a declarat ministrul într-un comunicat.

Măsura înseamnă, de asemenea, că Djokovic riscă o interdicție de trei ani de a obține o nouă viză australiană.
Legea îi permite lui Hawke să expulzeze orice persoană pe care o consideră un risc potențial pentru „sănătatea, siguranța sau ordinea publică a comunității australiene”.

Această decizie vine după ce Djokovic a răspuns acuzațiilor potrivit cărora ar fi făcut un fals în declarații pe formularul de călătorie – în care se preciza că nu a călătorit în cele 14 zile anterioare sosirii sale în Australia, când, de fapt, a fost în Spania.

El a declarat că greșeala a fost făcută de agentul său, numind-o „eroare umană” și adăugând că nu a fost „deliberată”.

De asemenea, el a recunoscut că s-a întâlnit cu un jurnalist și a făcut o ședință foto după ce a fost depistat pozitiv la Covid-19, precum și că a participat la un eveniment în timp ce era pozitiv, dar fără să știe la momentul respectiv.

Avocații tenismenului se pregătesc să depună contestație, informează cotidianul The Age.

Sursa: ActiveNews

Citește și:  Dictatura COVID se întoarce: Este măsura perfectă pentru a înnăbuși Revoltele provocate de Foamete și Sărăcie
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 28

Close