EuropaFranta

Violențe la Paris! NEGRII si ARABII au dezlănțuit iadul după pierderea finalei Ligii Campionilor! Mașini incendiate și bătaie cu forțele de ordine

Peste 80 de persoane au fost arestate după ciocniri violente pe Champs-Elysees între fanii supăraţi ai Paris Saint-Germain şi poliţia franceză, relatează Digijournal.com, conform Mediafax.

Cei 5.000 de fani (ARABI SI NEGRII) de la Paris Saint-Germain care s-au adunat duminică la Parc des Princes pentru a-şi susţine echipa în finala Ligii Campionilor au fost dezamăgiţi după înfrângerea suferită la limită în faţa lui Bayern Munchen.

„Suntem dezamăgiţi, dar nu am fost îngrozitori”, a declarat pentru AFP Anne Vaneson, fană PSG. „În prima repriză, am fost în teren cu un joc egal, dar am avut o scădere a performanţei în primele 20 de minute ale celei de-a doua reprize”, a adăugat aceasta.

Echipa germană Bayern Munchen a bătut cu 1-0 la Paris, în timp ce echipa franceză și-a făcut prima dată apariția în finala turneului.

După înfrângere, fanii arabi si negri ai  PSG au fost indignați și au ieșit în stradă. Imaginile și videoclipurile îi arată pe suporterii care dădeau foc la mașini și prădau magazine, în timp ce poliția din Paris a intervenit pentru a controla haosul.

Sediul Poliției din Paris a confirmat pe Twitter că au arestat 83 de persoane de la 3 dimineața. Pubele de gunoi şi un vehicul au fost incendiate de către tinerii supăraţi de înfrângerea echipei lor, în timp ce maşinile poliţiei au fost lovite cu sticle.

Poliția franceză a folosit gaze lacrimogene și bastoane împotriva mulțimii de fani ai PSG. Mulțimea uriașă s-a adunat în jurul Parc de Princes, terenul de origine al PSG și pe Champs Elysee.

Citește și:  Parisul şi departamentul Bouches-du-Rhône, declarate zone 'roşii'

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close