Romania

VIDEO ȘOCANT: Fată salvată în ultima secundă din fața metroului: A vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu prietenul

Asculta informatia

Salvare miraculoasă la metrou! O tânără de 15 ani care a sărit pe șine a făst salvată în ultima secundă de câțiva oameni care se aflau miercuri, în stația Dristor 1.

Imaginile de la o cameră de praveghere au surprins exact moemntul în care fata este trasă de două persoane din fața metroului care ajunge în stație. Se pare că tânăra a recurs la acest gest după ce s-ar fi certat cu prietenul ei și ar fi spus că se sinucide.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

„Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Citește și:  Tot mai mulţi elevi se sinucid din cauza depresiei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 49

Close