Ucraina

VIDEO: Propagandă stil ISIS în Ucraina: Zeii păgâni taie beregata rușilor cu secera (VIDEO)

Asculta informatia

Războiul din Ucraina este înainte de toate un război al propagandei. Iar mijloacele cu care este dus acest război par să depășească tot ce s-a văzut până acum.

Un video bizar și sinistru postat pe rețelele de socializare prezintă o femeie, care pare să întruchipeze o zeitate păgână ucraineană, tăind beregata unui rus.

În timp ce își flutură amenințătoare secera pe care o poartă în mână, femeia, îmbrăcată în straie tradiționale ucrainene, rostește cu o voce sumbră, adresându-se invadatorilor ruși:

„Ceva teribil a trezit această națiune pașnică de țărani. Ceva care dormea de veacuri în adâncurile pâmânturilor de la Nipru. Zeul ucrainean primordial, antic. Și acum culegem recolta noastră însângerată. Moartea vă așteaptă pe toți!”

Și femeia continuă pe același ton:

„Veți fi omorâți cu toții în amintirea victimelor de la Bucea.”

Cadavrele rușilor „vor putrezi pe câmp”, „vor fi mâncate de câini și de fiarele sălbatice”, iar „voi, fii de curve, nu vă veți mai întoarce acasă”.

Apoi femeia, care pare a fi o actriță ucraineană pe nume Adriana Kurileț, se preface că taie cu secera beregata unui actor care întruchipează un rus, imitând execuțiile ISIS, care îngrozeau lumea acum câțiva ani.

În timp ce victima sângerează din abundență, femeia strigă cu aceeași voce sinistră:

„Bine ați venit în iad!”

SURSA

Citește și:  Vladimir Putin spune că Gazprom îşi va îndeplini „în totalitate” obligaţiile şi ironizează Occidentul
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Close