Romania

VIDEO: Monalisa,SODOMITUL travestit a murit în direct pe Facebook cu mana pe icoana

Asculta informatia

Ultimele clipe din viața Lisei, cunoscutul travestit din Iași care a murit în incendiu. Patul a luat foc, după ce pisica a dărâmat candela

„Monalisa”, sau Lisa Zaira, după cum își spunea, a adormit în timp ce era în live, cu o lumânare pe pat, lângă ea. Pisica a răsturnat, însă lumânarea, iar patul s-a aprins, sub privirile urmăritorilor. Unul dintre ei a sunat disperat la 112, dar pompierii și medicii au ajuns prea târziu. Victima se intoxicase cu fum.

Ana-Maria Pop, sora victimei: „A fost la o petrecere, a venit acasă, a adormit, nu știu de ce și-a aprins o candelă. Prietenele ei de pe Facebook au spus la poliție ‘Vă rog frumos să vă duceți’”.

Cine a sunat inițial la 112 nu știa, din păcate, nici adresa și nici numele victimei, spun polițiștii.

Mama și sora victimei spun că aceasta făcea parte din comunitatea transgender de patru ani.

Luna trecută a murit prietenul Monalisei, tot în condiții suspecte

Trebuie precizat faptul că Monalisa ar fi murit, cel mai probabil, în urma intoxicației cu monoxid de carbon. În apartament ar fi existat o pisică. Animalul ar fi dat peste candelă, astfel că ar fi izbucnit incendiul. Focul nu a fost puternic, însă se pare că a fost suficient încât să-i provoace moartea tânărului. Luna trecută, un alt tânăr travestit s-a stins în zona Tudor Vladimirescu.

Acesta își spunea Narcisa Vasilică și era foarte bun prieten cu tânărul care s-a stins în dimineața de Crăciun. La mijlocul lunii noiembrie, bărbatul de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră de cămin din cartierul ieșean Tudor Vladimirescu. La fața locului a intervenit un echipaj medical ce nu a putut decât să constate decesul, din păcate. Pe fir au intrat polițiștii ce au crezut că este vorba despre o crimă după ce au discutat cu locatarii din cămin. De ce? Toată noaptea, din apartamentul în care se aflau tânărul decedat și un amic s-a auzit gălăgie, muzică și zgomote ciudate.

Citește și:  Cuplurile SODOMITE din Israel pot deveni părinţi cu ajutorul unei mame-surogat
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 69

Close