VIDEO BRUXELLES: Europarlamentarul Cristian Terheș a ținut discurs la proteste contra VACCINARII OBLIGATORII – Europa News
Europa

VIDEO BRUXELLES: Europarlamentarul Cristian Terheș a ținut discurs la proteste contra VACCINARII OBLIGATORII

Aflat in fruntea „marsului pentru libertate” de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strans peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian Terhes a solicitat, prin discursul pe care l-a tinut in fata multimii adunate in fata Comisiei Europene, presedintei comisiei Ursula von der „Liar” sa vina in fata multimii si sa faca publice integral contractele semnate cu firmele producatoare de vaccin, pentru ca europenii sa stie ce contin.

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.

Ursula von der Leyen „face tranzitia acestei minunate uniuni de la democratie la tiranie”, a mai spus europarlamentarul Terhes, tiranie impotriva careia „au luptat bunicii si parintii nostri”.

Europarlamentarul a aratat si in fata multimii pagini din contractele cu firmele producatoare de vaccinuri „publicate” de Comisia Europeana care sunt innegrite complet, astfel incat publicul nu stie ce contin.
„Solicitarea mea pentru voi toti, care sunteti prezenti aici si care privesc de acasa acest protest minunat, este sa va contactati alesii din

Parlamentul European si sa le cereti ca acest Certificat Verde sa fie eliminat de indata”, a mai spus Terhes, moment in care multimea a rabufnit aprobator.

Organizatorii din Belgia pregatesc un protest de amploare pe data de 23 ianuarie 2022, la care vor sa stranga catre 1 milion de persoane.

Citește și:  Vaccinat – Infectat – Mort: În Suedia și Marea Britanie 70% dintre decesele de COVID-19 sunt în rândul Vaccinaților complet
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close