Romania

Victorie zdrobitoare a primarului din Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți

Viorel Marcuti, primarul Sanmihaiului Roman, l-a zdrobit in cursa pentru un nou mandat pe liberalul Nicolae Trifan, reusind sa capete din nou increderea locuitorilor din Utvin, Sanmihaiul German si Sanmihaiul Roman, sate care constituie comuna Sanmihaiu Roman.

Social-democratul Viorel Marcuti, dupa numaratoarea voturilor, a reusit sa obtina 1.897 voturi, mai mult de dublu fata de adversarul direct, Nicolae Trifan, care a obtinut doar 901 voturi.

Cu o campanie politica fara atacuri dar bazata pe realizari si proiecte viitoare, Viorel Marcuti se arata increzator in urmatorii patru ani de mandat: „am facut multe, dar mai avem inca multe de facut. Trebuie sa terminam lucrarile incepute in prezent si, prin fonduri europene si bani de la Guvernul Romaniei, trebuie sa aducem Sanmihaiu in topul comunelor din Romania.
In prezent am trecut de 10.000 de locuitori, iar trendul este crescator, aproape exponential. Vreau ca aici, in Sanmihai, sa avem conditii similare cu vestul Europei pentru toti locuitorii comunei. Servicii de calitate si o administratie locala corecta, cinstita, onesta si transparenta fata de cetatean” spune edilul din Sanmihaiu Roman.

SURSA: https://orasul-timisoara.ro

Citește și:  Valize cu 95.000 buletine de vot suspecte în Georgia
Tags

Articole similare

Close