Romania

Victor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloş pe marginea raportului Matic: „Ia 100.000 de euro pentru asta?”

Asculta informatia

Parlamentul European a adoptat Raportul Matic care face apel la statele membre „să garanteze că femeile beneficiază de drepturi sexuale şi reproductive de calitate, complete şi accesibile, precum şi să suprime toate obstacolele care împiedică accesul deplin la aceste servicii”.

Printre alte prevederi există și o una potrivit căreia, pentru că, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.

Victor Ponta l-a pus pe Cioloş la zid
După ce doar europarlamentarii USRPLUS au votat în favoarea raportului, Ponta afirmă că pentru salariul uriaş încasat de Cioloş la Bruxelles acesta ar putea să facă şi lucruri cu adevărat folositoare pentru românii de rând.

„Urmaresc “cu atentie si preocupare” marea batalie intre Dacian Ciolos si PNL- isti pe tema femeilor care au dreptul sa faca avort ( normal – zic eu) si a barbatilor care pot sa nasca in conditii egale cu femeile (asta doar sustinatorii PLUS pot sa ne explice cum se face)!

Am insa o intrebare – dincolo de aceste probleme extrem de “urgente si arzatoare” dvs cunoasteti o tema cu adevarat importanta pentru viata romanilor obisnuiti pentru care se lupta Dacian Ciolos la Bruxelles? Ca eu chiar nu stiu – si ma gandesc totusi ca ia salariu de aproape 100.000 de Euro pe an pentru “lupta” lui!

De 100.000 de euro salariu cred ca dvs puteati sa faceti ceva mai bun decat Ciolos! Gresesc?”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și:  Protest al poliţiştilor, de Ziua Naţională a României. Europol cere să nu mai fie amendat niciun român începând din 1 decembrie

Cioloș n-are așteptări de la extremiști sau de la PSD

Dacian Cioloş spune că politicienii care trăiesc din minciuni potrivit cărora el a susținut în Parlamentul European o lege prin care bărbații să rămână însărcinați sunt toxici și periculoși pentru societate.

Vajnicii bărbați politici din România, cei care își fac poze cu singura floare pe care o cumpără într-un an, pe 8 Martie, sunt pur și simplu traumatizați că femeile ar putea avea niște drepturi de bun-simț în societate”, a postat Cioloş pe Facebook.

Nu o să vin să vă povestesc despre cât de utile sunt educația și decența sau despre cât de necesare sunt drepturile cetățenilor. Vreau doar să spun că îmi este rușine de astfel de oameni, mai ales că pe unii dintre ei îi consideram persoane decente.

Nu am așteptări de la extremiștii care mint de ani în șir că se prăbușește cerul și că vine sfârșitul lumii. Îi știu și pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de „stânga conservatoare” ca să mai câștige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minoritățile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Rușinos.

Însă îmi e imposibil să înțeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase și mincinoase”, a mai scris Cioloş.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 38 =

Close