Romania

Victor Ciutacu despre statuile din primărie: “E fix în trendul mondial impus de un soi de sectă de stricați la cap”

O expoziție organizată pe holul Primăriei Sectorului 1 cu ocazia celor 145 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși a stârnit un adevărat scandal.

În timp ce unii spun că statuile reprezintă Diavolul, primarul Clotilde Armand spune că ele sunt doar opere de artă. În acest context, gazetarul Victor Ciutacu, de la postul România TV, susține că dezgustător în toată această poveste este modul în care unii o apără pe Armand.

„Nu faptul că dezaxata a adus în primărie niște arătări pe post de opere de artă e revoltător. E fix în trendul mondial impus de un soi de sectă de stricați la cap care a pervertit conceptul de normalitate și a reușit să dea omenirea cu c…-n sus; la propriu și la figurat.

Dezgustător e pup…rismul celor care o apaludă pe instabila aia psihic pentru “deschiderea către artă” a unui spațiu închis publicului. Într-un sector unde se taie finanțarea spitalelor și se face slalom printre șobolani”, a spus Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Statuetele din holul Primăriei Sectorului 1 nu sunt „Drăcoaice”, ci operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București, iar expoziția este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși, afirmă Clotilde Armand.

Citește și:  Iohannis a atacat la CCR legea care condiționează educația sexuală în școală de acordul părinților
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close