Germania

Verzii din Germania vor să pună taxă pe carne: Avem o alimentație greșită, iar acest lucru ar trebui corectat

Asculta informatia

Ministrul federal al Alimentației și Agriculturii Cem Özdemir (Verzii) i-a acuzat pe germani că au o alimentație greșită, iar acest lucru ar trebui corectat printr-o taxă pe carne.

„Ar trebui să mâncăm mai puțină carne în general și să ne asigurăm că provine de la animale care sunt crescute într-o manieră adecvată speciei”, a spus el pentru t-online. Acesta propune „adaptarea consumului de carne la potențialul planetar și de dragul sănătății noastre”.

Özdemir a spus că cei care mănâncă mai puțină carne formează o societate mai pozitivă, adăugând: „Este mai sănătos, mai benefic pentru climă și ajută la situația alimentară globală, deoarece zonele de care aveam nevoie anterior pentru cultivarea hranei pentru animale vor fi eliberate.”

Ministrul a înaintat propunerea de a descuraja consumul de carne și de a impune cu o taxă destinată îmbunătățirii îngrijirii animalelor.

Özdemir vrea să implementeze și reforme în agricultură.

„Actualul sistem de creștere a animalelor se bazează în primul rând pe cât mai multă carne produsă la preț redus”, a spus Özdemir.

„În cele din urmă, toată lumea pierde – fermierii, animalele, clima și mediul”, a adăugat el.

În același timp, Özdemir a criticat partenerii de coaliție Liber Democrați (FDP). El a spus că a prezentat mai multe propuneri pentru finanțarea reformelor zootehnice, dar aceștia le-au respins, conform Remix News.

SURSA

Citește și:  O PIESĂ DE TEATRU PREZENTATĂ ÎN GERMANIA ÎL ÎNFĂȚIȘEAZĂ PE IISUS CA FEMEIE TRANS
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

Close