Romania

Vaslui: O copilă de 14 ani, cu probleme psihice, a fost violată de un tânăr de 25 de ani

Situaţie revoltătoare în comuna Tutova din Vaslui. O fetiţă de doar 14 ani, care are şi probleme psihice, a fost violată de un bărbat de 25 de ani, din comuna Fruntişeni.

O copilă de 14 ani, cu probleme psihice, a fost batjocorită şi violată de un tânăr de 25 de ani. Incidentul a avut loc weekendul trecut la o fermă din apropiere, însă fata a hotărât să îi spună mamei sale doar cu câteva zile în urmă, atunci când a început să se simtă foarte rău.

După ce mama sa a auzit întâmplarea, femeia s-a dus consternată la postul de poliţie din comună şi a făcut ălângere îmăptrova bărbatului. Astfel, în decursul zilei de ieri individul a fost trimis în ares preventiv, potrivit Vremea Nouă.

Eleva de clasa a VII-a s-a întâlnit cu individul sâmbătă seară. Cei doi s-au întâlnit la ferma de animale a unui om de afaceri din comuna fetei, acolo unde agresorul său lucra. Având în vedere problemele psihice, fata nu a sesizat că bărbatul punea la cale un viol. De altfel, tânăra a mai trecut prin trauma unei tentative de viol.

„Am sunat-o de câteva ori, mi-a spus că vine acasă. Când a ajuns, seara, nu mi-a spus nimic prin ce a trecut, dar luni si-a luat inima în dinti si mi-a spus cã a fost violată de acest individ din Fruntiseni. Când am auzit, m-am dus direct la Politia Tutova, am depus o plângere si imediat s-au început cercetările. Individul a fost adus la Politia Bârlad, unde au audiat si fata, de fatã cu mine si reprezentantul Protectiei Copilului, un psiholog. Acum suntem într-un program de consiliere psihologică, fata si eu, pentru că ea, având probleme psihice, trece greu peste asemenea traume”, a spus mama fetei, în exlusivitate pentru Vremea Nouă.

Citește și:  O româncă s-a vaccinat și a intrat în șoc anafilactic la 10 minute

Reacţia autorităţilor vasluiene. Ce măsuri s-au luat împotriva individului

„La data de 25 ianuarie 2021, Sectia de Politie Nr. 3 Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul cã, o minoră de 15 ani a fost victima unei agresiuni sexuale. În cauză politistii au retinut un bărbat în vârstã de 25 de ani, care în cursul zilei de 27 ianuarie 2021 a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată a fost informată DGASPC Vaslui pentru monitorizare si evaluare minoră.”, a precizat Loredana Stavãr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close