America

Valize cu 95.000 buletine de vot suspecte în Georgia

Noi dovezi de fraudă au fost prezentate în bătălia pentru cele mai contestate alegeri prezidențiale americane. Cea mai recentă implică înregistrări de pe camerele de supraveghere în care lucrătorii electorali din comitatul Fulton, Georgia, introduc în secret, noaptea, mii de voturi misterioase.

În timpul unei audieri legislative, în Georgia, a fost prezentat un videoclip de pe camerele de supraveghere, care arăta lucrătorii electorali eliberând încăperea, apoi scoțând în secret valize pline cu buletinele de vot de sub o masă. Următoarele două ore le petrec adăugând mii de voturi din acele valize la numărul de voturi între 22:35 și 1 noaptea. Teoretic, numărătoarea voturilor în acel interval de timp trebuia oprită din lipsa de supraveghetori oficiali.

Consternat de imaginilie publicate, guvernatorul Georgiei, Brian Kemp a solicitat urgent un audit asupra semnăturilor de pe buletinele de vot, deși acesta, până de curând, insista că alegerile nu au fost fraudate.

Susținărorii lui Biden, și în general mass-media care este pro-Biden, a minimalizat importanța acestor noi dovezi. Dacă până acum spuneau că nu există deloc dovezi ale fraudei, acum susțin că aceste dovezi nu arată o fraudare masivă, ci doar locală.

Ar fi nevoie de trei state, Pennsylvania, Nevada și Georgia, pentru ca alegerile americane să fie schimbate în favoarea lui Trump, oferindu-i suficiente voturi în Colegiul Electorilor pentru un nou mandat.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Citește și:  TIGANI din România reţinute la frontiera dintre Mexic şi SUA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close