Sanatate

VACCINURILE COVID SUNT UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA COPIILOR

Asculta informatia

În ciuda lipsei studiilor științifice, a riscului practic inexistent al bolii și al numeroaselor efecte adverse și decese provocate de vaccinuri, ofensiva pentru înțeparea obligatorie a copiilor încă din fașă continuă implacabil.

O analiză excepțională publicată de Stella Paul în AmericanThinker și pe care am tradus-o integral pentru cititorii ActiveNews.

Primele bătălii din Războiul COVID împotriva copiilor au început cu lockdown-ul, condamnând copiii la izolare, lipsindu-i de educație, sufocându-i cu măști, ucigându-le veselia și cheful firesc de joacă și interzicându-le contactul cu fețe umane create după chipul lui Dumnezeu.

Tiranii au câștigat aceste prime bătălii, învingându-ne micuții. Sinuciderile copiilor au atins cifre nemaiîntâlnite; starea lor de sănătate s-a degradat grav, cu niveluri îngrozitoare de obezitate și diabet, dezvoltarea lor intelectuală și socială lâncezește și, în general, copiii noștri suferă enorm.

Acum, odată ce copiii noștri sunt mai bolnavi și mai slăbiți decât niciodată, iar părinții mai disperați ca niciodată după o revenire la „normalitate”, tiranii se pregătesc să ucidă cu vaccinurile.

Brigada de cultură pop a descătușat-o pe Big Bird Twitter să „ciripească” despre bucuria vaccinării, a promis copiilor că prin vaccinare vor dobândi Super-Puteri într-o reclamă grotescă a Pfizer și a invitat un Pop Star la Casa Albă pentru a promova campania „Să punem capăt pandemiei împreună” la copii.

Sistemul medical s-a alăturat cu entuziasm asaltului. The American Medical Association i-a îndemnat pe părinți „să nu rateze oportunitatea de a-i vaccina pe copiii mici împotriva COVID-19”, somându-i: „A venit vremea pentru părinți să treacă la acțiune”.

American Academy of Pediatrics a pledat cu tărie pentru necesitatea aprobării imediate de către FDA a vaccinării copiilor, în timp ce filiala sa din New York a cerut condiționarea mersului șa școală al copiilor de obligativitatea vaccinării, neuitând să precizeze că „excepțiile religioase sau de conștiință nu trebuie acceptate”.

Și, bineînțeles, guvernul a dat lovitura de grație cu puterea supremă a coerciției. California a devenit primul stat în care vaccinarea copiilor a devenit obligatorie începând cu vârsta de 5 ani, interzicând frecventarea grădinițelor și școlilor pentru micuții neinjectați.

New York-ul, după ce abia a ucis 15.000 de pacienți din aziluri și case de bătrâni, i-a luat în colimator pe copii, cu o campanie de ademenire ce pare plămădită în hăurile iadului.

Citește și:  Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Primarul de Blasio a anunțat că micuții vaccinați au șansa să primească un cadou de 100 de dolari, cu care, a explicat el entuziasmat, „se pot cumpăra o mulțime de bomboane”.

Zahărul distruge sistemul imunitar și provoacă disfuncții metabolice, însă cui îi pasă? Vaccinurile sunt sănătatea!

Tiranii au fost consecvenți în mesajele lor de la bun început: viața sănătoasă și imunitatea naturală nu joacă nici un rol în învingerea COVID-ului: doar harul divin al experimentelor farmaceutice aduce mântuirea de demonul viral.

Acum, tiranii salivează de poftă cu gândul la câștigurile pe care le vor face introducând profitabilele modificatoare genetice în trupul copiilor.

Pfizer se fălește deja că va câștiga la fel de mulți bani de pe urma vaccinului COVID, în 2021, cât a câștigat cu toate produsele sale la un loc, în 2020. Și stați să vedeți ce urmează în 2022, când Fauci ne asigură că până și bebelușii și copiii sub 5 ani vor fi vaccinați.

Tiranii au decretat că au dreptul să pună stăpânire și să exploateze trupurile copiilor, iar treaba voastră ca părinți este să le mulțumiți, să le plătiți și să vă supuneți.

În fața acestei acțiuni blitzkrieg de intimidare, coerciție și agitprop, ce pot face părinții pentru a-și proteja copiii? Ce arme au la îndemână părinții pentru a lupta?

Ca în orice război, singurul mod de a câștiga este curajul, solidaritate și cunoașterea inamicului.

Am oferit așadar mai jos câteva informații pentru a vă împrospăta cunoștințele și a le împărtăși cu alții.

Vaccinul s-a dovedit periculos

Pe 12 noiembrie, CDC a publicat ultimele cifre VAERS (Sistemul de Raportare a Reacțiilor Adverse după Vaccinare al SUA). Până la această dată, copiii cu vârste de 12-17 ani au suferit în total 22.782 de reacții adverse, dintre care 1.400 clasificate drept grave și 29 de decese.

Printre decedați: o fată de 17 ani din Washington, o fată de 12 ani din Carolina de Sud, o fată de 13 ani din Maryland și o fată de 17 ani din Texas.

La această grupă de vârstă au fost semnalate 59 de cazuri de anafilaxie care au pus viața în pericol, dintre care 96% atribuite vaccinului de la Pfizer.

Citește și:  Papa Francisc: ‘Războiul din Ucraina este un ultragiu adus lui Dumnezeu!’

Au fost semnalate de asemenea 552 de cazuri de miocardită și de pericardită (inflamație cardiacă), dintre care doar 10 nu au avut legătură cu Pfizer, și 131 de cazuri de tulburări ale coagulării sanguine, 100% atribuite Pfizer.

Efectele negative la copii sunt cenzurate de presă și îngropate de FDA

Maddie de Garay este o fetiță de 13 ani din Ohio a cărei mamă a acceptat sub semnătură să o injecteze cu vaccinul experimental de la Pfizer. Acum, suferă de dizabilități catastrofale și a fost internată de trei ori în ultimele luni.

Cu toate acestea, Comcast (companie de televiziune și internet) a refuzat să prezinte un clip despre Maddie, despre care mama fetei a sperat că ar putea să îi facă pe cei responsabili să recunoască dizabilitățile lui Maddie.

Doamna de Garay a documentat dosarele medicale ale lui Maddie și le-a înaintat CDC, FDA și Institutului Național de Boli Neurologice și Atacuri din cadrul Institutului Național de Sănătate.

Pfizer a clasat suferințele lui Maddie în categoria: „dureri abdominale funcționale”.

Suedia, Danemarca, Finlanda și Taiwanul au oprit vaccinarea grupelor de vârstă mai tinere din cauza vătămărilor cardiace și a altor leziuni (Aici, aici și aici)

Cele patru țări au semnalat rate îngrijorătoare de miocardite și pericardite, care provoacă o inflamație cardiacă, la persoanele cele mai tinere injectate cu vaccinurile COVID.

Și în Germania, datele federale arată că copiii de 12-17 ani au un risc mult mai mare de vătămare din cauza vaccinurilor COVID decât din cauza bolii înseși.

Copiii au fost internați după vaccinare, cu miocardite, pericardite, tromboze, embolii pulmonare și sindrom Guillain-Barré.

Peste tot în lume, copiii suferă de pe urma vaccinurilor COVID.

Pfizer nu a făcut NICI MĂCAR UN STUDIU pe termen lung privind impactul vaccinului său asupra copiilor. Nici unul. Nada, Zilch. Zip.

Pfizer recunoaște în solicitarea pe care a depus-o la FDA că va studia efectele pe termen lung asupra copiilor DUPĂ ce vor primi autorizarea.

Testele clinice ale Pfizer au constat din doar două mici studii pe aproximativ 2000 de copii fiecare.

Un grup a fost supravegheat timp de circa două săptămâni după vaccinare. Celălalt, pentru circa două luni. Asta e tot: două luni!

Aceasta este toată baza științifică pentru vaccinarea a milioane de copii cu seruri experimentale care au consecințe necunoscute pentru sănătatea acestora din punct de vedere genetic, reproductiv, neurologic, imunologic, respirator și cardiovascular.

Citește și:  OMS recunoaşte pentru prima dată un TRATAMENT anti-covid

Ce Dumnezeu se va alege de viitorul nostru dacă ceva nu funcționează?

Fauci și FDA recunosc că nu știu dacă vaccinurile sunt sigure pentru copii

„Adevărata întrebare, la care nu s-a răspuns încă, este cea a datelor privind siguranța unui vaccin ARNm la tineri în legătură cu miocardita”, a declarat Fauci pentru Reuters în octombrie.

Iar dr. Eric Rubin, membru votant în comisia FDA care a aprobat vaccinul și redactor șef la New England Journal of Medecine, a declarat cu seninătate: „Nu vom ști niciodată în ce măsură vaccinul este sigur dacă nu începem să îl administrăm. Așa funcționează lucrurile.”

Cu alte cuvinte, ceea ce este important pentru acești „experți” nu este protejarea copiilor. Este protejarea vaccinului, folosindu-vă copiii pe post de cobai.

Riscul de deces sau de formă gravă din cauza COVID este extrem de scăzut

Studii importante din Marea Britanie confirmă că riscul pentru copii de a fi spitalizați sau de a muri de COVID este neglijabil.

Din 12 milioane de copii din Marea Britanie, doar 25 au murit de COVID. Majoritatea lor sufereau de comorbidități grave.

În plus, copiii NU sunt vectori importanți de trasmitere a infecției și practic nu prezintă nici un risc pentru adulți. Infectarea lor este rară, iar atunci când se produce totuși prezintă simptome benigne.

Un grup de medici eminenți a format The Unity Project pentru a-i ajuta pe părinți și asociațiile lor să lupte împotriva vaccinării obligatorii a copiilor.

Tiranii care râvnesc la trupurile copiilor noștri sunt implacabili. Au organizat câmpul de luptă în așa fel încât să fiți permanent obligați să alterați biologia copiilor cu substanțe necunoscute, pentru a-i proteja chipurile de o boală ce nu prezintă nici un risc pentru ei.

În vremuri de haos și restriște, întoarceți-vă la ceea ce s-a dovedit sigur dintotdeauna. Cel mai bun mijloc de a vă proteja copiii este de a le întări sistemul imunitar lăsat de Dumnezeu cu alimente sănătoase și integrale, cu soare, cu joacă și bună dispoziție, cu somn și timp plăcut petrecut în familie.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 12

Close