Sanatate

Vaccinurile Covid nu funcționează și „variantele” sunt împinse ca povești de sperietură pentru a cere mai multe vaccinuri, mandate de mască și blocaje distructive

Am ajuns acum la un punct uimitor în presiunea globală pentru vaccinările în masă care injectează oamenii cu arme biologice de proteină spike. Noi cercetări constată că persoanele „complet vaccinate” suferă o rată de mortalitate de opt ori mai mare decât cele nevaccinate. Și un raport uimitor din Marea Britanie constată că 62% dintre cei care mor de covid sunt persoane care au fost vaccinate.

Se pare că vaccinul covid nu funcționează cu adevărat.

Mai precis, nu oferă imunitate nespecifică chiar și ușoare variații ale morfologiei coronavirusului. În timp ce imunitatea naturală produce anticorpi mai „generali” care acționează împotriva a tot felul de variante, vaccinul covid – format din arme bio proteice spike injectate în cobai umani ca parte a unui experiment medical global – oferă o imunitate mică sau deloc împotriva variantelor virale (chiar presupunând că funcționează împotriva tulpinei originale, ceea ce este destul de mare).

Implicațiile acestui lucru sunt profunde. Înseamnă că persoanele care au ales calea vaccinului în loc de calea imunității naturale vor depinde pentru totdeauna de fotografiile „de rapel” pentru a încerca să abordeze fiecare nouă variantă pe măsură ce mutațiile apar în sălbăticie. Aceasta înseamnă injecții repetate cu mai multe arme biologice și înseamnă că vaccinurile covide care au fost inițial promovate ca o cale către „libertate” și imunitate nu sunt așa ceva. Este mai degrabă o dependență de ac, deoarece aveți nevoie de injecții fără sfârșit doar pentru a rămâne la curent, deoarece virușii mută constant în sălbăticie.

În timp ce o persoană imună în mod natural a obținut adevărata libertate cu un sistem imunitar care funcționează pe deplin, o persoană dependentă de vaccin nu are protecții generale și trebuie să trăiască în frica constantă că o nouă mutație va transforma brusc anticorpii lor existenți, limitați, în desuetudine.

Citește și:  Scandal la nivel mondial. Medicii vor fi pedepsiți dacă pun la îndoială măsurile anti-Covid

Cu toate acestea, pașapoartele de vaccin sunt date celor vaccinați – cei mai vulnerabili – nu celor care au obținut o imunitate naturală mult mai puternică. Acesta este doar unul dintre multele moduri în care întregul răspuns plandemic este de fapt conceput pentru a continua răspândirea infecțiilor, astfel încât blocările, mandatele de mască și mandatele de vaccinare să poată fi justificate cu bucurie de birocrații puternici și de tirani medicali (cum ar fi Fauci).

Eșecul vaccinului varianta Delta folosit acum pentru a cere revenirea la blocaje, măști și distanțarea socială

Așa cum am prezis public în urmă cu câteva luni, aceste noi „variante” sunt invocate cu lăcomie de tiranii sănătății pentru a declanșa o întoarcere la blocaje autoritare, mandatele de mască și alte cereri de zdrobire a libertății. Eșecul propriului vaccin creează chiar condițiile care le oferă puterea de a elimina și mai multe libertăți umane. Și doar pentru a adăuga insultă la rănire, ei vă cer consimțământul pentru fiecare nou vaccin pe care îl inventează, întotdeauna cu aceeași minciună calculată: „Dacă pur și simplu luați ACEST vaccin, atunci veți fi în siguranță și liber!”

Dar este întotdeauna o minciună. Vaccinurile nu funcționează cu adevărat așa cum a fost promis și nu sunteți niciodată liberi până nu vă mențineți poziția și nu spuneți tiranilor medicali.

Important, având în vedere că virușii mută constant în sălbăticie, nu există un viitor în care tiranii medicali declară voluntar că pandemia este „terminată” și nu mai cer blocaje, măști și injecții cu vaccin.

Au descoperit înșelăciunea supremă a călătoriei cu putere și vor continua să o împingă cât pot. Și pentru cei care sunt dispuși să fie ascultători, desigur – acest lucru înseamnă sclavie fără sfârșit în cadrul complexului industrial al virusului pandemic.

Citește și:  Un nou studiu confirmă: RISC CRESCUT de tromboză la vaccinul AstraZeneca

În curând vor fi doi ani și pandemia nu a trecut. Nu există niciun scenariu în care acești tirani covizi își eliberează prinderea asupra umanității. Nu are rost să spună: „Sunteți suficient vaccinat”. Nu există nicio circumstanță în care să se retragă de la puterea lor și să aibă încredere în oameni pentru a lua propriile decizii.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close