Sanatate

VACCINURILE COVID AU FOST CONCEPUTE SĂ EȘUEZE

În video Dr. Sucharit Bhakdi discută motivul fundamental al valului actual de „infecții inovatoare”: era de așteptat eșecul vaccinurilor COVID, deoarece principiile fundamentale ale imunologiei au fost ignorate în proiectarea lor. Tulpinile care apar se datorează vaccinaților. Este o luptă fără sfârșit. Dacă încetați vaccinarea, va fi mai bine.

Prima greșeală a fost să se concentreze pe anticorpi în loc de imunitatea celulară (limfocitele T citotoxice) în evaluarea eficacității vaccinului, chiar dacă imunitatea celulară este mult mai importantă pentru imunitatea antivirală decât anticorpii.

A doua greșeală a fost să neglijăm distincția funcțională dintre cele două mari categorii de anticorpi, pe care organismul îi produce pentru a se proteja de microbii patogeni:

  • Prima categorie (IgA secretoare) este produsă de celulele imune (limfocite) care sunt situate direct sub mucoasele care căptușesc tractul respirator și intestinal. Anticorpii produși de aceste limfocite sunt expulsați prin și la suprafața căptușelilor. Deci, acești anticorpi se găsesc la fața locului pentru a se întâlni cu virusul transportat prin aer și pot preveni uniunea virală și infectarea celulelor.
  • A doua categorie de anticorpi (IgG si IgA circulante) apar in fluxul sanguin. Acești anticorpi protejează organele interne ale corpului de agenții infecțioși care încearcă să se răspândească prin fluxul sanguin.

Ideile principale:

Tulpinile care apar se datorează vaccinaților. Este o luptă fără sfârșit. Dacă încetați vaccinarea, va fi mai bine.

Imunizarea se face prin două mecanisme: unul este imunizarea naturală – acesta este mecanismul principal – deoarece creează anticorpi și al doilea mecanism este reprezentat de limfocite care caută și ucid celulele infestate cu virusuri. Anticorpii acționează în două moduri: protejează organele interne cu ajutorul limfocitelor și oferă protecție externă organismului. Cele două căi de acțiune ale anticorpilor sunt independente.

Citește și:  Câte rezultate false dau testele Covid?

Nu există niciun vaccin împotriva gripei sau răceliiCine vă spune asta, ori este ignorant, ori criminal!

Aceste seruri administrate ca „vaccinuri” nu respectă nici cele mai elementare condiții ale vaccinului, încălcând principii fundamentale ale imunologiei!

Din nefericire, 99.2 % din oameni cred că există vaccinuri împotriva gripei pentru că au fost convinși de ceilalți 0.8%. Cei 0.8% sunt însă …criminalii!

Tinerii, în special, au un sistem imunitar foarte bun. Pentru ei, aceste seruri sunt fatale deoarece le distrug definitiv sistemul imunitar. Deja știm sigur că zeci de mii de tineri suferă de miocardită post-injectare pentru că serurile le-au atacat sistemul imunitar, în special celulele inimii.

Toți doctorii care injectează populația cu astfel de seruri genice ar trebui să meargă la închisoare. La fel și politicienii care impun „vaccinarea”. Aceste seruri doar atacă sistemul imunitar, te îmbolnăvesc și te ucid. Atât!

Persoanele vaccinate dezvoltă tromboze care pot fi văzute foarte simplu la microscop, dacă doctorii analizează sângele lor. Ele se pot vedea și analizând ochii pacientului, utilizând instrumente specifice oftalmologiei. Doctorii oftalmologi pot face asta și îi rugăm s-o facă. Să fotografieze ochii pacienților, să arate lumii descoperirea lor. Într-o săptămână putem arăta adevărul și deconspira totul.

SURSA

 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close