Sanatate

Vaccinurile anticovid au efecte negative asupra sănătății reproductive a femeilor. Avem dovada!

Asculta informatia

Antreprenorul american Steve Kirsch, susținător al cercetării medicale și al fundației Vaccine Safety Research Foundation, a demonstrat că vaccinurile anticovid au efecte negative asupra sănătății reproductive a femeilor.

Redăm mai jos articolul semnat de Steve Kirsch:

„Singura categorie VAERS cu cele mai multe evenimente semnalate în cazul vaccinurilor COVID a fost întotdeauna cea a problemelor reproductive ale femeilor.

În acest articol, arătăm că vaccinurile din trecut care au provocat evenimente adverse semnificativ mai scăzute au fost oprite.

De ce nu sunt oprite vaccinurile COVID? Pentru că CDC nu dezvăluie publicului problemele de siguranță.

Ar putea exista o altă sursă a acestor efecte? Nu, pentru că ele sunt corelate cu vaccinarea (citiți rapoartele de caz).

Femeile vor fi furioase când vor afla în cele din urmă adevărul despre ceea ce comunitatea medicală și CDC le-au făcut.

Din păcate, cred că acest lucru va dura mulți ani.

Introducere

Pe 10 iunie 2021, alături de Robert Malone, am fost prezentați la podcastul DarkHorse. Am arătat lumii că vaccinurile COVID se acumulează în ovare (tehnic, este vorba de nanoparticula lipidică (LNP) care este purtătorul ARNm, dar acesta este un detaliu). YouTube a eliminat episodul după 1 milion de vizualizări, probabil pentru a proteja publicul de aflarea adevărului. Cenzorii lor fără nume sunt mai deștepți decât Bret Weinstein, desigur.
mplicațiile avertismentului nostru au fost clar evidente în rapoartele VAERS de la acea vreme.

Iată-ne la mai bine de un an de la acel episod și încă se întâmplă. Iată cele mai recente date privind avorturile spontane și nașterile de copii morți din noua pagină privind problemele de sănătate reproductivă de pe OpenVAERS:

Citește și:  Când va fi gata vaccinul împotriva COVID-19? Va putea fi folosit mai devreme decât ne așteptam

Iată datele pentru tulburările menstruale (inclusiv sângerările menstruale, hemoragiile vaginale și uterine):

Există trei lucruri importante de reținut aici:

Atunci când graficul de sus a fost ușor evidențiat în trecut, vaccinurile responsabile de această creștere au fost retrase de pe piață (consultați pagina OpenVAERS și căutați nota **). Cu toate acestea, după cum puteți vedea clar, vaccinurile COVID sunt mult mai rele, dar sunt de neatins. Ratele evenimentelor adverse sunt foarte mari în comparație cu vaccinurile anterioare și nimeni nu va spune nimic. Orice medic care va arăta aceste date femeilor va fi concediat și, dacă se află în California, își va pierde și licența. Motto-ul lor în ceea ce privește vaccinurile COVID este “Vedeți ceva? Nu spuneți nimic!”

Pentru fiecare grafic, veți dori să scalați numărul de rapoarte cu cel puțin un factor de 41 pentru a estima numărul real de evenimente. Acest lucru se datorează factorului de subraportare în VAERS (URF). Cu alte cuvinte, vorbim despre milioane de femei care sunt afectate.

Creșterea bruscă și mare a numărului de rapoarte postate după lansarea vaccinurilor COVID nu se datorează supra-raportării, așa cum am menționat într-o postare anterioară. De fapt, vaccinurile COVID par să fie subraportate de 5,4 ori mai puțin decât alte vaccinuri. Deci, în realitate, în ceea ce privește diferența dintre vaccinurile COVID și alte vaccinuri, este de 5 ori mai rea decât cea prezentată mai sus. În orice lume normală, aceste vaccinuri ar fi fost retrase de pe piață.

Este o adevărată rușine că CDC nu spune nimic despre aceste grafice, nu-i așa? CDC este complet tăcut. Mass-media mainstream tace și ea, alegând să ignore complet această problemă.

Citește și:  ATENTIE! Pastila anti-Covid are aceleaşi posibile efecte adverse ca şi vaccinul!

Când femeile vor afla că au fost induse în eroare în acest fel, nu vor fi fericite. Cu toate acestea, datorită cenzurii și lipsei de acoperire din partea mass-mediei principale, majoritatea femeilor nu vor afla niciodată timp de ani, poate chiar decenii.

Dar am vrut ca toate cititoarele mele să afle adevărul acum.

Mai multe informații despre aceste rate (și despre modul în care alte vaccinuri au fost retrase atunci când au provocat o fracțiune din aceste evenimente) pot fi găsite pe pagina OpenVAERS, recent actualizată, despre sănătatea reproducerii.

Simptomele VAERS

Acesta este unul dintre slide-urile dintr-o prezentare recentă pe care am făcut-o la conferința FLCCC și care arată simptomele VAERS care sunt ridicate pentru vaccinurile COVID față de alte vaccinuri. Diapozitivul arată primele 37 de simptome VAERS care sunt cele mai ridicate de vaccinurile COVID. După cum puteți vedea din toate săgețile, vaccinurile COVID sunt un dezastru în ceea ce privește interferența cu sănătatea reproductivă a unei femei.Pentru lista completă a simptomelor în ordine clasată, consultați analiza factorilor X.

Problemele menstruale au fost prima categorie constatată de Ministerul israelian al Sănătății atunci când a studiat siguranța vaccinurilor COVID.

SURSA

 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 18

Close