Australia

Vaccinarea la BORDEL,noua modă – “Poate veni oricine, fără programare”

Asculta informatia

Clienții bordelului Funpalast din Viena se vor putea vaccina împotriva COVID-19, după ce autoritățile din capitala Austriei au acreditat unitatea în acest sens.

Cu 8,4 milioane de persoane imunizate (65%) cu cel puțin o doză, autoritățile din Austria caută constant noi moduri prin care să impulsioneze campania de vaccinare. Astfel, un bordel din Viena a fost autorizat de Departamentul de Sănătate să deschidă în interior și un centru de vaccinare.

Voucher pentru vaccinarea la bordel

Casa de toleranță Funpalast, din Viena, a anunțat recent că a fost acreditată de Departamentul de Sănătate din capitala Austriei pentru a administra vaccinuri împotriva COVID. Cei care se imunizează la centrul Funpalast vor primi un voucher care le va permite să facă o saună gratuită într-una din facilitățile clubului.

Centrul de vaccinare din interiorul bordelului va funcționa începând cu 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00. Programul casei de toleranță continuând apoi până la 4 A.M.

Peter Laskaris, unul dintre proprietarii Funpalast, a explicat pentru publicația Heute: “Oricine poate veni la noi pentru vaccin. Nu e nevoie de programare. Nu trebuie să-și facă nicio grijă. Aici vor fi medici care vor face imunizarea. Persoanele sub 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult. Toți cei care doresc să se imunizeze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască”.

Întrebat ce vor spune acasă bărbații care se vor imuniza la bordel, Peter Laskaris a făcut o glumă: “Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”.

Citește și:  Australia a început campania de vaccinare anti-covid-19

Fetele care sunt angajate ale bordelului așteaptă deja cu nerăbdare data de 1 noiembrie. “Va fi distractiv, voi avea personal grijă de fiecare oaspete”, a spus Samira, potrivit sursei citate.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate, cei care se vaccinează la bordelul Funpalast vor fi recompensați și cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna clubului, un argument suplimentar pentru a-i convinge pe cei nehotărâți.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 16

Close