Marea BritanieWorld

Vaccinarea COVID-19, „cea mai mare crimă împotriva umanității.” Cine a formulat acuzații fără precedent

Asculta informatia

Andrew Bridgen, un membru proeminent al Partidului Conservator din Anglia, a declarat că vaccinarea COVID-19 este „cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”. După aceste afirmații, el și-a pierdut funcția.

Andrew Bridgen, un membru proeminent al Partidului Conservator din Anglia, a fost dat afară din Partidul Conservator după ce a declarat că vaccinurile COVID „provoacă daune grave” și că programul de vaccinare este „cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”.

După aceste declarații, Șeful Partidului Conservator, Simon Hart, a anunțat: „Andrew Bridgen a depășit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces. Ca națiune, ar trebui să fim foarte mândri de ceea ce s-a realizat prin programul de vaccinare. Vaccinul este cea mai bună apărare împotriva COVID pe care o avem. Dezinformarea cu privire la vaccin cauzează daune și costă vieți. Prin urmare, îi retrag statutul de mebru lui Andrew Bridgen cu efect imediat, în așteptarea unei investigații oficiale.”

Mai mult, el a postat o diagramă a eficacității vaccinurilor cu legenda: „După cum mi-a spus un consultant cardiolog, aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”, dar parlamentul britanic a luat atitudine.

Citește și:  Vaccinarea anti-Covid NULĂ! Eșec lamentabil al vaccinării: Nicio țară din Europa nu se mai află în zona verde
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 76 =

Close