Romania

VACCINAREA ANTI-COVID-19 egal cu 0: Gabriela Firea anunță că toţi din casă sunt vaccinaţi cu 3 doze – soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi

Persoanele vaccinate nu sunt imunizate!

Asculta informatia

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă că va lipsi de la şedinţa Parlamentului pentru votul de învestire a Cabinetului Cioloș pentru că a fost confirmată cu COVID-19.

Ea spune, într-un mesaj pe Facebook, că, deși chiar azi se împlinesc trei săptămâni de la cea de-a treia doză de vaccin, în urma unui test a aflat că are COVID. La fel, și soțul și mama sa: “Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi”.

“Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

  • Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.
  • Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.
  • În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, mai scrie Gabriela Firea.
Citește și:  Cutremur cu magnitudinea 4,2 în România, marţi dimineaţa
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54

Close