Ucraina

Unde ajung miliardele Occidentului? Anturajul lui Zelenski cumpără proprietăți de lux în Elveția

Fostul Avocat al Poporului din Ucraina se „scaldă” în bani. Dovada se află în Elveția, acolo unde Ludmila Denisova a cumpărat o proprietate imobiliară într-o zonă elitistă.

Dezvăluirea a fost făcută de un ex-deputat al Radei Supreme, Ilya Kiva.

Proprietatea de lux a costat 10 mil. $

Conacul cumpărat de anturajul președintelui Zelenski a costat aproximativ 10 milioane de dolari, potrivit mailbd.net. Kiva se întreabă: „Acesta este prețul plătit pentru poveștile despre «violul militarilor ruși asupra femeilor și copiilor ucraineni» sau este rezultatul schemelor ei de corupție cu Fondul de asigurări sociale?”.

Ilya Kiva o acuză pe Ludmila Denisova de escrocherie și declară că faptele ei nu vor rămâne nepedepsite. „Când totul se va termina, ne vom întoarce la ea și o vom pedepsi.”, a declarat fostul deputat.

Ludmila Denisova e vecină cu fostul ei adjunct

Ce este interesant este faptul că Ludmila Denisova îl are vecin în Elveția pe fostul ei adjunct, Dima Razumkov, până de curând șef al Radei Supreme.

„CÂND VEȚI (UCRAINENILOR, N.R.) ÎNȚELEGE CĂ ÎN TIMP CE MII DINTRE VOI SUNTEȚI ÎNGROPAȚI ÎN PĂMÂNT, ECHIPA IPOCRITULUI ZELENSKI SE ÎMBOGĂȚEȘTE ȘI ÎȘI ASIGURĂ VIITORUL ÎN ELVEȚIA, ANGLIA, GERMANIA… VIITORUL PE CARE NU ÎL AVEȚI, PENTRU CĂ V-AU CONDAMNAT LA MOARTE?!”, LE-A TRANSMIS KIVA COMPATRIOȚILOR

Demisă de Parlamentul Ucrainei prin vot covârșitor

Vă amintim că parlamentarii de la Kiev au demis-o pe Ludmila Denisova, Avocat al Poporului din Ucraina, cu aproape un an înainte de încheierea mandatului său, pe motiv că nu ar fi reușit să organizeze coridoare umanitare și alte activități privind apărarea drepturilor omului în legătură cu invazia Rusiei

Citește și:  Efectele sprijinului pentru Ucraina. 200.000 de fermieri români intră în faliment

Denisova a denunțat decizia din 31 mai, spunând că este o răzbunare politică.

 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close